reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie Ann tak tylko napisałam :p
A ogolenie chodzi o te zastrzyki na pęknięcie :p Ze 2 razy brałam a 2 nie :p

nie mam pojecia,co za zastrzyki przed krio na pekniecie? teraz ja nie ogarniam:D:D:D
ja tez mialam 3 krio na naturalnym cyklu i niczego nie bralam,chyba ze mowimy o zastrzyku z hcg ktory przy icsi sluzy do pekniecia komorek,przy krio stosuje sie go ,zeby ulatwic kropkowi zakopywanie.Mozliwe ,ze jest jeszcze cos innego,don´t know;)

nie mam pojecia,co za zastrzyki przed krio na pekniecie? teraz ja nie ogarniam:D:D:D
ja tez mialam 3 krio na naturalnym cyklu i niczego nie bralam,chyba ze mowimy o zastrzyku z hcg ktory przy icsi sluzy do pekniecia komorek,przy krio stosuje sie go ,zeby ulatwic kropkowi zakopywanie.Mozliwe ,ze jest jeszcze cos innego,don´t know;)
ten ovritelle czy jakos tak :D Chyba, że ja cały czas myślałam ze on jest na pęknięcie :p O matko człowiek już zgłupiał :p

Pisałam rano ale nikt mi nie odpowiedział ;( Chodzi o to ze na początu przyszłego tyg mam mieć crio a od 3dc biorę estrofem i acard to czy pęcherzyk w czasie owulki sam pęknie czy znow trzeba bedzie robić jakis zastrzyk przed transferem?Jak to jest?
Kaczorku jesli jestes na estrofemie to nie bedzie żadnego pecherzyka bo to jest sztuczny cykl, wiec nie będzie tez nic na pekniecie. Dr zobaczy Twoje endometrium da Ci leki z progesteronem i po ok 5 dniach bedzie crio. Przynajmniej tak bylo u mnie.

Ewunka ja bralam orgalutran. Wieczorem menopur od 2dc a bodajze od 6dc dolaczylam rano orgalutran.

Koralik co u Ciebie,jak się czujesz?
Ewelin jak u Ciebie z mdlosciami i przytulanie kibelka,?
Anika jak Pola daje już czadu czy jeszcze spokojnie?
Pisanka i Martka83 gdzie jesteście jak się czujecie??

Annemarie naprowadzić mnie proszę na słownik in vitro o lekach jakie można brać itd bo nie umiem znaleźć

Koralik co u Ciebie,jak się czujesz?
Ewelin jak u Ciebie z mdlosciami i przytulanie kibelka,?
Anika jak Pola daje już czadu czy jeszcze spokojnie?
Pisanka i Martka83 gdzie jesteście jak się czujecie??
Annemarie naprowadzić mnie proszę na słownik in vitro o lekach jakie można brać itd bo nie umiem znaleźć
Haaaa... :D Tu Cię zaskoczę :) To było jednorazowa randka z kibelkiem :) Mdłości oczywiście są i dziś z tego powodu sie popłakałam, bo mnie denerwuja już te odruchy wymiotne z rana. Nigdzie do 11 nie moge na spokojnie wyjść
A Ty Natalia jak tam się czujesz?

Natalia, poki co na spokojnie ;)

co do słownika, to musisz wejsc w grupy i tam poszukac "słownik in vitro" :)

ja to juz wieki temu wklejalam ,wiec musisz przejechac troche tematow,az do 21 lutego.

Anika,czy ty pr. czytasz???:D

reklama
Haaaa... :D Tu Cię zaskoczę :) To było jednorazowa randka z kibelkiem :) Mdłości oczywiście są i dziś z tego powodu sie popłakałam, bo mnie denerwuja już te odruchy wymiotne z rana. Nigdzie do 11 nie moge na spokojnie wyjść
A Ty Natalia jak tam się czujesz?

To ksiazowa przyjazn z kibelkiem do 12 ,potem spokoj.:)

Do góry