reklama
N@t@li@89
Fanka BB :)
Dziewczyny dzisiaj jestem szczęśliwa i spokojna w pracy dostanę urlop od punkcji na 3 tygodnie moja załoga będzie musiała kierować ta lajba) ( mój szef wie o in vitro i mnie wspiera powiedział że rodzina i chęć posiadania jej jest dla niego ważna wartością) będę miała spokój i ciszę żeby cieszyć się kropkami od dnia 0
Czuję się dzisiaj jak w matrixie od zawrtotow głowy i jakiegos dziwnego haju którego nawet nie potrafię określić hihi jest wesoło a to dopiero początek.
Trzymam &&&& za jutrzejsze wizyty Westi Falka powodzenia
Dobrej nocy
Czuję się dzisiaj jak w matrixie od zawrtotow głowy i jakiegos dziwnego haju którego nawet nie potrafię określić hihi jest wesoło a to dopiero początek.
Trzymam &&&& za jutrzejsze wizyty Westi Falka powodzenia
Dobrej nocy
Falka302
Nie dziękuję za wszystkie kciuki zeby nie zapeszyc fajnie ze jestescie z nami myslami, takie wsparcie mocna rzecz!!
Strawbelko ja tez zapomnialam Ci pogratulowac! Piekny wynik!
Truskaweczko szkoda, walcz dalej.
Nova, Rybka jutro dacie czadu tak jak my, powodzenia!
Dobranoc laski.
West oby jutro spełniły sie nasze sny!
Strawbelko ja tez zapomnialam Ci pogratulowac! Piekny wynik!
Truskaweczko szkoda, walcz dalej.
Nova, Rybka jutro dacie czadu tak jak my, powodzenia!
Dobranoc laski.
West oby jutro spełniły sie nasze sny!
Sen w jakimś stopniu się spełni. oby 6 ukazał się w postaci pięknych cyfr
Tyle kciukow i tańce za moje endometrium, no niech się góra zlituje nad nami
Dobranoc i pozytywnych wrażeń jutro ! Ostatnia Twoja noc w "jednopaku"
Tyle kciukow i tańce za moje endometrium, no niech się góra zlituje nad nami
Dobranoc i pozytywnych wrażeń jutro ! Ostatnia Twoja noc w "jednopaku"
Ewunka
Juz zaczynasz 2 stumulacjie. ? Gonalu jeszcze nie brałam ale to różnie naprawdę bywa jedni puchna inni chudna. ..... chyba że chudniesz po zakończonej stymulacji to może nerwy. .. a może gonal hiDziewczyny mam pytanie któraś z was schudła po gonalu? Ja staram się jeść normalnie a chudne w oczach
Mi puchnie brzuch ale wagowo stoję w miejscu
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, czytam na temat punkcji i mam mętlik. Jak mam się do tego przygotować?
O co chodzi z malowaniem paznokci, perfumami i nie myciem zębów- czy to faktycznie prawda? Jaki to ma związek? I jeszcze jedno pytanie- w czwartek mam wizytę u fryzjera i umówione farbowanie włosów- powinnam to odwołać? W życiu by mi to nie przyszło do głowy, że to ma jakieś znaczenie, a przed lekarzem mąż mnie już dziś skompromitował, więc Wy jesteście moją skarbnicą wiedzy :-)
Z tego co wiem to zarodki nie lubią perfum , ale ile w tym prawdy nie wiem . Ja wczoraj miałam transfer i nawet miejsce intymne to tylko woda myłam bez dodatku pachnideł , ale zęby umylam [emoji6]A i jeszcze dla męża nie pozwoliłam nic z pachnideł użyć , bo był przy transferze ( tak na wszelki wypadek [emoji6])
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: