Aga27 hope
Fanka BB :)
Hej Tymonka sorki że się wtrące u nas lekarz stwierdził wrogi śluz zrobił nam trzy albo cztery inseminacje , potem powiedział nie chcąc nas narażać na koszty tak odrazu powiedział żebyśmy zrobili sobie półroczną przerwę że tak powiem tzn że współżycie w prezerwatywie i po tym pół roku próbować naturalnie że czasem to działa taka naturalna metoda.Niestety nie poskutkowała zrobilismy u niego 2ivf i mrozaczki niestey nie udało się i powiedział nam że może byśmy spróbowali w innym miejscu wiec zmieniliśmy klinikę i udało się mamy małą już prawie roczną gwiazdkęa lutym urodzi się nam gwiazdor i to już jest ciąża w którą zaszliśmy naturalnie, wiec sama nie wiem czy po tym porodzie ten wrogi śluz ustąpił czy jak choć w tej drugiej klinice nie potwierdzili tego wrogiego śluzu , dodam że według badań wszystko było oki wiec może jakaś blokada siedziała w mojej głowie.
Lolitko dzięki za info o tych zastrzykach, miałm dziś usg mamy synusia :-)muszę tylko zrobić echo serca , ale to tak dla mojego spokoju,pępowina jest dwunaczyniowa i kiedyś to było wskazanie do echa serca teraz już tak nie jest i jak to mi powiedziała pani doktor nie ma medycznych wskazań żeb je robić ale ja chcę być spokojna wiec jutro się umówię mam nadzieję że szybki termin będzie i nie będę się musiała długo stresowć.
Moc fluidków od synusia dla staraczek i testujących ************************************************************************
Lolitko dzięki za info o tych zastrzykach, miałm dziś usg mamy synusia :-)muszę tylko zrobić echo serca , ale to tak dla mojego spokoju,pępowina jest dwunaczyniowa i kiedyś to było wskazanie do echa serca teraz już tak nie jest i jak to mi powiedziała pani doktor nie ma medycznych wskazań żeb je robić ale ja chcę być spokojna wiec jutro się umówię mam nadzieję że szybki termin będzie i nie będę się musiała długo stresowć.
Moc fluidków od synusia dla staraczek i testujących ************************************************************************