reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Butterfly jeżeli ja robię sobie zastrzyki to ty też dasz radę! nawet w liceum uciekalam z gabinetu przed igłą. 5 dni próbowałam zrobić zastrzyk ale mąż był to po niepowodzeniu i tak padło na niego Gdy wyjechał we wtorek jestem skazana na siebie. Przy pierwszym zastrzyku tak płakałam i trzesly mi się ręce że cofałam co chwile tloczek strzykawki :/ za mną 3 zastrzyki łatwiej jakoś nie jest ale robię to pewniej Także głowa do góry jak ja najwieksza sierota sobie dała radę to ty tym bardziej
Teraz z innej beczki. Jak się odżywiacie po transferze? Czego unikacie? Przyjaciółka zabronila mi jesc więcej niż jednego pomarańcza dziennie, żadnych surowych rzeczy ani wątróbki. Traktuje mnie już jak w ciąży
Teraz z innej beczki. Jak się odżywiacie po transferze? Czego unikacie? Przyjaciółka zabronila mi jesc więcej niż jednego pomarańcza dziennie, żadnych surowych rzeczy ani wątróbki. Traktuje mnie już jak w ciąży
Ostatnia edycja:
tak, zostają tylko tabletki i globulki, ale to chyba do końcaWesti, no wlasnie, gdzie się podział aż ?
Madzionga, to super! Czyli tylko B tabletkach zostajesz? Maluszki na pewno pięknie się zaprezenrowaly kiedy kolejna wizyta? Prenatalne wpisaną a inna?
wizytę mam 28.04, dziękuję :*
a Maluszki nie chciały wczoraj współpracować, odwróciły się pupami i tyle....
ewelin86
Bo masz się traktować jak kobieta w ciąży Tak mi lekarz mówił Jem to co zawsze, ale prócz surowego mięsa nawet nie próbuję farszu na mielone A tak mam ochotę na sushi, bo jest weekend sushi w jednej z restauracji i miałma ochotę iść, a nie pójdęHej dziewczyny Butterfly jeżeli ja robię sobie zastrzyki to ty też dasz radę! nawet w liceum uciekalam z gabinetu przed igłą. 5 dni próbowałam zrobić zastrzyk ale mąż był to po niepowodzeniu i tak padło na niego Gdy wyjechał we wtorek jestem skazana na siebie. Przy pierwszym zastrzyku tak płakałam i trzesly mi się ręce że cofania co chwile tloczek strzykawki :/ za mną 3 zastrzyki łatwiej jakoś nie jest ale robię to pewniej Także głowa do góry jak ja największą sierota sobie dała radę to ty tym bardziej
ewelin86
Stwierdziły, że nie będą pozować i się odwróciłytak, zostają tylko tabletki i globulki, ale to chyba do końca
wizytę mam 28.04, dziękuję :*
a Maluszki nie chciały wczoraj współpracować, odwróciły się pupami i tyle....
anika11
Kwiecień to dobry miesiąc!
KWIECIEŃ
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
8: megi - podgląd w trakcie stymulacji
8: Malina780 - transfer
8: Piska23 - transfer
8: pisanka89 - podgląd w trakcie stymulacji
9: kamka75 - podgląd w trakcie stymulacji
9: Strawbelka - podgląd w trakcie stymulacji
10: madzionga - prenatalne w I trymestrze
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: koralik83 - sprawdzenie owulacji i decyzja o crio
12: Bety72 - badanie prg
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
14: natula - betowanie
14: marzen - betowanie
15: martka83 - betowanie
15: ewelin89 - betowanie
15: kasia_basia - betowanie
18: Bety72 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: pisanka89 - betowanie
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 
KWIECIEŃ
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
8: megi - podgląd w trakcie stymulacji
8: Malina780 - transfer
8: Piska23 - transfer
8: pisanka89 - podgląd w trakcie stymulacji
9: kamka75 - podgląd w trakcie stymulacji
9: Strawbelka - podgląd w trakcie stymulacji
10: madzionga - prenatalne w I trymestrze
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: koralik83 - sprawdzenie owulacji i decyzja o crio
12: Bety72 - badanie prg
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
14: natula - betowanie
14: marzen - betowanie
15: martka83 - betowanie
15: ewelin89 - betowanie
15: kasia_basia - betowanie
18: Bety72 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: pisanka89 - betowanie
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 
Ostatnia edycja:
Pisanka, ja jadłam prawie wszystko, co lubię rozpieszczałam się, ile mogłam...Hej dziewczyny Butterfly jeżeli ja robię sobie zastrzyki to ty też dasz radę! nawet w liceum uciekalam z gabinetu przed igłą. 5 dni próbowałam zrobić zastrzyk ale mąż był to po niepowodzeniu i tak padło na niego Gdy wyjechał we wtorek jestem skazana na siebie. Przy pierwszym zastrzyku tak płakałam i trzesly mi się ręce że cofania co chwile tloczek strzykawki :/ za mną 3 zastrzyki łatwiej jakoś nie jest ale robię to pewniej Także głowa do góry jak ja największą sierota sobie dała radę to ty tym bardziej
ale przeczytałam, że sushi niekoniecznie, tak samo kiełki jeśli lubisz, to lepiej odstawić...
pisanka89
Ha a ja sushi nie lubię jeden problem surowego mięsa z głowy tatara i mięsa nawet do mielonego też nie spróbuję a cytrusy podobno wywołują mikroskurcze gdy jje się ich za dużo no i alergie u bobasaBo masz się traktować jak kobieta w ciąży Tak mi lekarz mówił Jem to co zawsze, ale prócz surowego mięsa nawet nie próbuję farszu na mielone A tak mam ochotę na sushi, bo jest weekend sushi w jednej z restauracji i miałma ochotę iść, a nie pójdę
reklama
Podziel się: