reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Butterfly, zastrzyki nie są takie straszne, można przywyknąć. Najlepiej rób je jak najniżej i z dala od pępka. Chwyć faldke skóry i wbij igle. Na pewno sobie poradzisz, choć przed pierwszym będą nerwy. Powodzenia :)

Dziś jakoś mniejszy ruch w kalendarzu, ale i tak kciuki mocno zaciskamy ;)

Dziewczyny, byłam wczoraj ns warsztatach Bezpieczny maluch nt pierwszej pomocy dla maluchów i kobiet w ciąży oraz bezpiecznego podróżowania. Warsztaty są bezpłatne i bardzo ciekawe. Oczywiście przy okazji różni sponsorzy się objawiają, ale naprawdę wartościowe spotkanie. Polecam, w necie znajdziecie informacje o terminach i miastach, w których planują spotkania :)

reklama
Cieszę się ze wszystko dobrze. Mi zastrzyki robił M bo ja się strasznie boje i zawsze oczy zamykalam a nawet nieraz potrafiłam mu za rękę złapać i bylo "zaczekaj zaczekaj"
Mój mąż też zaproponował, że będzie mi je robił,ale mam je brać rano o stałej porze. Pracuję od 7, więc muszę je brać dużo wcześniej. Same zastrzyki mnie stresują i gdyby do tego doszedł stres, że on nie wstanie, to chyba byłoby tego za dużo. Muszę chyba popracować nad moimi demonami... Nie wiem czy będę sobie umiała wbić tę igłę w brzuch. Pielęgniarka kazała mi pooglądać filmiki na YouTube. Zrobię to dziś i zobaczymy.

Będziemy chyba szły podobnie ja 25 .04 mam kontrol po antykach i jak ok to zaczynam zastrzyki . Zastrzyków nie ma co się bać uczucie jakby komar ugryzl :rolleyes: ja wolę robić sama bo w razie jakby zabolało to ja mam nad tym kontrolę :wink:.
Ja mam odstawić antyki po 17 tabletce. Nie wiem,ile łącznie będę miała tych zastrzyków. Na razie dostałam 20. Pozytywna wiadomość jest taka, że mimo podejścia komercyjnego, załapaliśmy się na refundację leków i za zastrzyki zapłaciliśmy 9,14 zł :-)
Trzymam za Ciebie kciuki, w kupie raźniej :-)

Ja mam odstawić antyki po 17 tabletce. Nie wiem,ile łącznie będę miała tych zastrzyków. Na razie dostałam 20. Pozytywna wiadomość jest taka, że mimo podejścia komercyjnego, załapaliśmy się na refundację leków i za zastrzyki zapłaciliśmy 9,14 zł :-)
Trzymam za Ciebie kciuki, w kupie raźniej :-)

Butterfly, super z tymi lekami! Nawet jak się podchodzi komercyjnie, to masz prawo do trzykrotnej refundacji lekow:) szkoda że tylko do końca czerwca :/

dzień dobry Wszystkim !
Westi, co u Ciebie ?
zapomniałam Wam wczoraj napisać, że pani doktor odstawiła mi zastrzyki !!!!!! jestem przeszczęśliwa, bo strasznie nie lubiłam prolutexu :)
Miłego dnia Kochane :)

Westi, no wlasnie, gdzie się podział aż ?:)

Madzionga, to super! Czyli tylko B tabletkach zostajesz? Maluszki na pewno pięknie się zaprezenrowaly:) kiedy kolejna wizyta? Prenatalne wpisaną a inna?

reklama
Witajcie dziewczyny! Podczytuje Was już od stycznia, wcześniej nie miałam odwagi napisać. Dziś o 15-stej mam transfer, drugi z koleji. Pierwszy miałam w styczniu, podali mi dwa zarodki. Niestety żaden się nie przyjął :-( Nie mieliśmy mrozaczkow. Teraz zaplodnily się 4. Dwa będę miała podane dzis, a pozostale dwa, ciekawe czy dotrwaja do 5 doby.Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam :-)

Do góry