reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Oj kochane mamy takie dni z Emutem ze internety takich twarzy nie widziały ..:)

Ja to nie moge sie doczekac juz kolejnego dziecia i tak sie strasznie dygam czy sie uda bo jak kazda z nas wie pierwszy udany/nieudany transfer nie definiuje kolejnych ... Z jednej storny rozsadek każe czekac ten rok chociaz ale jakby sie nie udało i trzebaby od nowa? Tyle mysli ....oststnio duzo rozkminiam

A ty kate masz jakies plany? Bo pamietam ze mowials ze jedno planujecie czy cos sie zmieniło ?

reklama
Emi już Cię poznaje!!:-) gratulacje sposobu wagi moja stanęła na 59,5kg, ale 58kg byłoby takim optimum bo jakoś inne to ciałko jest.. do tego włosy wypadają garściami i padaczki pojawiły się na nogach:-( jeste przydał:-(

Jutro emocji dostarcza nam kolejne dziewczyny! Kciuki już dziś ;)

Marzec

23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: ewelina89 - wizyta i rozpiska stymulacji

24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
29: natula - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Anika poczekamy!!! Ale to będzie ciezki czas:-p głupi tablet z głupim słownikiem...
Emi apetyt rośnie wmiare jedzenia niby ubranka już mamy, karuzele srele i łoże madejowe tez:-p ale ciężko w PL z trójka dzieci a M przecież ma dziecia. Ale może bo w głowie cos siedzi:-p

Emi już Cię poznaje!!:-) gratulacje sposobu wagi moja stanęła na 59,5kg, ale 58kg byłoby takim optimum bo jakoś inne to ciałko jest.. do tego włosy wypadają garściami i padaczki pojawiły się na nogach:-( jeste przydał:-(
O kochana co do wyglądu ciała i jakości skory ....to druga sprawa sama waga wyglądu nie definiuje ....ale od czego mamy klinikę doktora ambroziaka hahahah po całym rozrodzie se cos wytnę podniosę dokleje i git poki co ruszam z nowym trenerem po świętach i konkretnym cyklem treningowym bo teraz cwicze ale nie mam planu a plan musi byc jak do lata mam sie odgruzowac [emoji23][emoji23]
Chociaz czasami pójście na silownie po nieprzespanej nocy i 4km z wózkiem jest wyzwaniem nie powiem

Dziewczyny mam nadzieje ze po tej Wielkanocy sie nam tu sporo kurczaków wykluje :)

Jutro emocji dostarcza nam kolejne dziewczyny! Kciuki już dziś ;)

Marzec

23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: ewelina89 - wizyta i rozpiska stymulacji

24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
29: natula - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 
Kochana dziękuję, że mnie odmłodziłaś :), ale 86 a nie 89 ;P

reklama
Emi, śliczna siostrzenica. Widzę, że jest na własnym oddechu, nawet bez CPAPu. Super dzielna malutka. Zdrówka dla Niej. Moja Lenka miała 37 cm więc wiem jakie to maleństwo...

Do góry