reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

O kochana co do wyglądu ciała i jakości skory ....to druga sprawa sama waga wyglądu nie definiuje ....ale od czego mamy klinikę doktora ambroziaka hahahah po całym rozrodzie se cos wytnę podniosę dokleje i git poki co ruszam z nowym trenerem po świętach i konkretnym cyklem treningowym bo teraz cwicze ale nie mam planu a plan musi byc jak do lata mam sie odgruzowac [emoji23][emoji23]
Chociaz czasami pójście na silownie po nieprzespanej nocy i 4km z wózkiem jest wyzwaniem nie powiem

Dziewczyny mam nadzieje ze po tej Wielkanocy sie nam tu sporo kurczaków wykluje :)
Em ale mi jakby miednicy szerszą zostala, mięśnie się wyrobily na lekach i nogach wyglądam jak sztangista buehe podnoszacmojego teroryste non stop aon ma 4 miesiace i już 8kg klocek!!

reklama
O kochana co do wyglądu ciała i jakości skory ....to druga sprawa sama waga wyglądu nie definiuje ....ale od czego mamy klinikę doktora ambroziaka hahahah po całym rozrodzie se cos wytnę podniosę dokleje i git poki co ruszam z nowym trenerem po świętach i konkretnym cyklem treningowym bo teraz cwicze ale nie mam planu a plan musi byc jak do lata mam sie odgruzowac
emoji23.png
emoji23.png

Chociaz czasami pójście na silownie po nieprzespanej nocy i 4km z wózkiem jest wyzwaniem nie powiem

Dziewczyny mam nadzieje ze po tej Wielkanocy sie nam tu sporo kurczaków wykluje :)
Em ale mi jakby miednicy szerszą zostala, mięśnie się wyrobily na lekach i nogach wyglądam jak sztangista buehe podnoszacmojego teroryste non stop aon ma 4 miesiace i już 8kg klocek!!
kurcze to ladnie wazy. moje ma 8 miesiecy i wazy 9kg
Ale on ma 70cm ubranka 6-9m/c pediatra w szoku a on rośnie jak na drożdżach. Niby wagowo 75centyl ale zwrosowo tez 75centyl, wiec jest po prostu dorodny:-)

Fusun - tak, po pierwszej dobie odłączyli, mała sie darła cała noc to płuca rozwinęła a okazało sie ze to awantura o czapkę była- zdjeli i sie uspokoiła :)
No dzielny maluszek bardzo i tski biedny nikt nie przytuli:( moze w siweta siostrze pozwolą...

Kate - no ja jakos inaczej wygladam i jesxcze mam ta krechę na brzuchu 2,5 miesiaca po porodzie.

To dobrze ze ty sztangistka bo ja to non stop zle ja z łóżeczka biore i plecy mi siadają ....
W biodrach mam 94 zaczynałam z 93 miec sie zeszło bo do porodu było 98, ale brzuch przez pępek 80 i ni cholery nie chce mniej ( miałam 73 przed) a talia tez ładnie idzie ale tej skory to jest ... I uwaga : nie ma rozstępów [emoji16][emoji16]

8kg!! Matko !!! Kazał chłopa :):)

M ma 186 a ja kurdupel 168 no może 169, no M tez dorodny jest :-p ale niech się zatrzyma troszku bo za szybko to też nie dobrze:-p
Dobrze ze 5kilowca rodzic nie musiałas [emoji23]

Moja tez mega duza, z dzieci urodzonych styczeń luty u nas najdłuższa [emoji16]
Myslalam ze mam kruszynkę " moja malutka" a tu sie okazało ze to kluska spora
Na tym zdjeciu ze starsza kolezanka ze stycznia ( tak wiem durne matki mierzą dzieci na przewijaku:))
ImageUploadedByForum BabyBoom1458681155.639417.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458681155.639417.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458681155.639417.jpg
    174,9 KB · Wyświetleń: 300
Em ja na siłownię wracam jak skończę karmić i będę pikna- przynajmniej takie są założenia buehehe:-) mimo niskiej wagi ubranianadal 38/40 i gdzie tu sprawiedliwosc??

Emi, a dlaczego nie pozwalają przytulać? W jakim to szpitalu? W Gdańsku? Dziecko bez respiratora przecież.

A krechę też jeszcze mam. Jutro będzie 5 miesięcy od porodu.

reklama
To obydwie macie duże dzieciaczki. A myślałam że mój Antoś taki duży. Mi od wczoraj zaczął raczkować i teraz nie mam chwili spokoju. Jest poprostu wszędzie. Co do kp to tak do 10 miesięcy dobic chce i chwila odpoczynku dla mnie bo w wakacje wracamy po sniezynke.

Do góry