reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Emi ja miałam teraz crio. w piątek podjęliśmy decyzję że transfer w kolejnym tygodniu w czwartek i rozmrozili dwa mrozaczki oba rozmroziły się prawidłowo. rozmrażali dzień wcześniej
Twoje też wypoczną na zimowisku i będziesz mogła je zabrać.

reklama
Emi ja miałam teraz crio. w piątek podjęliśmy decyzję że transfer w kolejnym tygodniu w czwartek i rozmrozili dwa mrozaczki oba rozmroziły się prawidłowo. rozmrażali dzień wcześniej
Twoje też wypoczną na zimowisku i będziesz mogła je zabrać.
Tylko kurcze ... Musze z nimi pogadac bo chce wszystkie trzy zabrac i mam jeszcze 4 lata.. Nie zdaze wiec moze mozna zaplacic i przetrzymac jeszcxe bo ja na bliźniaki sie nie pisze ...:p chce miec czas dla Emuta i boje sie bliźniaczej ciazy i coz, tutaj jestem zupełnie sama wiec słabo to widze :)
Cudem by hylo jakby sie udało wszystkie 3 donosić ... Nie mam traumy sni ciążowej ani porodowej jedyne co to ze nie chce mi sie tyle miesięcy znowu z brzuchem ale coz innej drogi nie ma :)

Czyli mówicie ze jest duza szansa ze z któregoś uda sie rodzeństwo emmie ?

Powiem wam ze wczesniej to były tylko zarodki a teraz jak patrze na Emuta to mi wstyd ze tak myslalm Dlatrgo na prwno bede plakac jak któremuś sie nie uda ....ja sobie ubzdurałam czworaczki na raty .. Do 40 sie wyrobie

Emmi a nie możesz opłacić dalszego przechowywania? nie rozumiem.
Wlasnie nie mam pojecia ale mam podpisane ze przechowują 5 lat i ze zeby skorzystać z nich musimy byc razem bo jak nie to nie moge np ja sama.
Wiesz no jak bede jechac po kolejnego to dopytam wtedy bo az sie boje .. Jakby niemoznabylo to biore bliźniaki i mam cała ciąże zeby kogos do pomocy na stałe zalatwic pierwsze pol roku [emoji16]

Tylko kurcze ... Musze z nimi pogadac bo chce wszystkie trzy zabrac i mam jeszcze 4 lata.. Nie zdaze wiec moze mozna zaplacic i przetrzymac jeszcxe bo ja na bliźniaki sie nie pisze ...:p chce miec czas dla Emuta i boje sie bliźniaczej ciazy i coz, tutaj jestem zupełnie sama wiec słabo to widze :)
Cudem by hylo jakby sie udało wszystkie 3 donosić ... Nie mam traumy sni ciążowej ani porodowej jedyne co to ze nie chce mi sie tyle miesięcy znowu z brzuchem ale coz innej drogi nie ma :)

Czyli mówicie ze jest duza szansa ze z któregoś uda sie rodzeństwo emmie ?

Powiem wam ze wczesniej to były tylko zarodki a teraz jak patrze na Emuta to mi wstyd ze tak myslalm Dlatrgo na prwno bede plakac jak któremuś sie nie uda ....ja sobie ubzdurałam czworaczki na raty .. Do 40 sie wyrobie

Emutka,
jasne ze jest szansa,jestes mloda,zdrowa,dzialaj :) no i wrocisz na forum i bedziesz znowu banany mrozila:)

Emi ale jestes sliczna! Taka mlodziutka, wrecz promieniejesz, blask od Ciebie bije :-) ale nie ma co sie dziwic, skoro masz takiego cukiereczka obok!

reklama
Do góry