reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emi, ja myślę dokładnie tak samo o zarodkach - nasze dzieci. Dlatego nie umiałabym oddać zarodka do adopcji. I nie oddam. Będę już po 40 jak wrocę po mojego Pingwinka,ale wrócę
Matko szukalabym w kazdym
Napotkanym dziecku siebie.... Ten 5.5kilowy klocek na moim reku był 4komórczakiem w dzien transferu...nikomu jej nie oddam - co za różnica czy teraz czy rok temu...

Kogos wam jeszcze przedstawię
To jest Natalka, moja kochana druga siostrzenica - przyszła na swiat w piatek o 14 niespodziewanie w 31 tygodniu ciazy mojej siostry - ma 38cm i 1100gr
Bardzo zaluje ze mnie przy siostrze nie było :(
Śliczna kruszynka
ImageUploadedByForum BabyBoom1458675150.258280.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458675150.258280.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458675150.258280.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 264
Emi nie poznałam Cię na tej focie. Zupelnieonne rysy twarzy masz,duzo schudlas?
Hmmmm wrocilam do wagi z przeć ciazy - moze dobre zdjecie zmarszczki mam dalej spokojna głowa [emoji16]

ImageUploadedByForum BabyBoom1458676518.604438.jpg

To pierwszy makijaz zrobiony z dzieckiem w chuście - przydatny gadżet jak dziec ma dzien na przytulanie :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458676518.604438.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458676518.604438.jpg
    152,6 KB · Wyświetleń: 287
Link do: The relationship between blastocyst morphology, chromosomal abnormality, and embryo gender. - PubMed - NCBI
Wg art. 72% 5AA i 6AA to chłopcy a 3AA to tylko 40%. Czyli gdzieś pośrodku ale z przewagą na chłopa. Trojki to przewaga dziewczynek, dwojki to tylko baby ale to tylko statystyka:-p ale srt fajnyo tym jak morfo ma się do wad genetycznych i płci, polecam.
Heheh wlasnie po tym na co przewaznie mam chec to wydaje mi sie ze to chloposzek ;)

reklama
Do góry