reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Em faktycznie duża się wydaje, u nas tez koleżanki się prześcigają które szybciej to czy tamto. no i jedna ciocia dobra rada do mnie, że moj mały jakoś tak wolno się rozwija bo ta główka niestabilna itp.. ze jej to już w nosidelku chodzi. Wszystkofajnie tylko jej dziecię miało prawie 4miesiace a mój nawet jeszcze 3nie miał:-p

reklama
Każde dziecko inaczej się rozwija. Mojej siostry corka zaczela stawać na nogi jak miała rok a moje draństwo juz stoi przy meblach. Nie wiem czy to prawda ale gdzieś wyczytalam ze dzieci które były wcześnie noszone na pionowo szybciej dźwigają głowę.

Em przepraszam za ocenę już poprawiłam, głupi tablet.

Inga ja mam dość już kp chce zatrzymać laktacji, bo spać się nie da co 3h dojarka. Próbowałam już wszystkiego i chyba leki bedai już wogole stracę pokarm :-( albo będę się męczyć jeszcze 2miesiace obiecalam sobie ze do pol roku. Położna mnie wysmiala a ja już się doje ponad 4 miesiace:-)ale młody nie chce mm pic bo już w kryzysie zaczelam podawać i doopa matkamusi wrócić na laktator jeszczee kostek dostal. no i kto ma przegrzane?mamusia qurde!! Bo moj syn ma rozdwojenie raz cyc raz butla i to mi tak rozbujalo laktacji ze co 3h doje po 250 on naet tyle nie zjada, już ma 13butli w zamrażarce.

Inga głowę ma stabilna od 3miesiaca czyli tak normalnie chyba a nosidelka nie lubi bujaczka tez no chyba ze z wibrą:-) A jamyslalam,ze raczkowacmusi do 6miesiaca uff bo się zbiera ale na brzuch się nie przekręcił jeszcze:-p

Dziewczyny przepraszam ze dopiero teraz ale wizyta byla pozno zanim dojechałam zjadlam prysznic ... i tak mi sie zeszlo
Co u lekarza nic specjalnego chwile rozmowy zlecenie na wykonanie badania krwi I mysle ze za ok 2 tyg będę miała kolejnà wizytę
Spokojnej nocy KOCHANE ;)

emi, kate...miło się Was czyta :) mam nadzieję, że wróciłyście do nas i będziecie tu częściej :p chociaż w czasie kiedy bąble będą spać :p
emi dużo zdrówka dla córci siostry, niech szybko przybiera na wadze!

reklama
Jeju dziewczyny wreszcie dobrnelam do konca. Ale sie dzieje. Prawie 200stron w jakis tydzień:)
Westaice gratuluje swietnego transferu. Zaczelas po mnie a juz nosisz kropeczke. Trzymam kciuki za piekna bete niedlugo! I odezwij sie jak sie czujesz!
Anika mnie zjadlo w kalendarzu, 31.03 wizyta przed crio. Mam na zimowisku jednego jedynego mrozaka 4AA, transfer w przyszlym cyklu, a boje sie jak cholera. Mialam taki kurnik jak Ty Rada i lekarz sie przerazil "dramatycznie duzo" jak to powiedzial a koniec koncow mam jednego mrozaczka:( ahhh. 12 komorek,3 sie zaplodnily, jeden dozyl do 5 doby. Wlasciwie to nie wiem czemu nie zamrozili w 3dobie :( to chyba byla bledna decyzja embriologa...

Do góry