reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kciuki za dzisiejsze dziewczyny! :)
I proszę się meldować, jak będziecie już po :tak:
Pytanko na szybkości, w którym dniu cyklu wypadła Wam wizyta 2W czyli taka, na ktorej przepisano stymulację?

reklama
Cykl stylizowany? :D
17dc to chyba bedzie w sam raz hm?;)

A co sadzicie o powtorce badania AMH? Doktorek zalecił, bo ostatnie mam z przed roku. Zrobić zrobię, bo pod tym kątem dobiorą dawki leków...boję się tylko, czy za mocno nie spadło :rolleyes2:

Najki, a co? wystylizowałam sobie :D myslę, że 17dc to świetnie, w sam raz!
co do AMH, jesli w ostatnim roku miałas zabiegi i dużo stymulacji, to AMH mogło się zmienić. no i chyba to rozsądne, dobiorą Ci dobre leki, nie bedą zmieniac w czasie "stylizacji" ;)

Najki ja po roku znów robiłam AMH i powiem Ci, że troszkę podskoczyło. Też bym zrobiła, bo zmienia leki albo dawki do kolejnej "stylizacji" :D

Dziewczyny, dobrych wizyt nam wszystkim życzę :))

Marzec

22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
22: westaice - transfer 

23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt 
23: ewelina89 - wizyta i rozpiska stymulacji
24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
29: natula - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać? 

kciuki za dzisiejsze dziewczyny :tak:
ja siedzę jak na szpilkach, za ponad godzinę ogłoszenie wyników przataragu na mieszkanie, w którym bierzemy udział. Tak bardzo chciałabym się przeprowadzić, w nowym miejscu jest taki ogrooomny taras, na którym może stać wózek z dzieciątkiem :):-) :)

Cześć dziewczyny!!!Jestem z Wami cały czas od mojej pierwszej próby - niestety nieudanej..ale jestem i trzymam za Was wszystkie kciuki i cieszę się z Waszych pozytywnych testów ;-) U mnie teraz wielkie oczekiwanie, miałam 19.03. transfer 1 zarodka BL 1.2.2, 1 zarodek w 6 dobie klasy BL4.2.2 został zamrożony. siedzę w domu bo do pracy po relanium się nie nadaje, więc siedzę i myślę.... Wariuje..Weryfikację mam dopiero 4.04....chyba zwarcie8-}

reklama
Do góry