reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny!!!Jestem z Wami cały czas od mojej pierwszej próby - niestety nieudanej..ale jestem i trzymam za Was wszystkie kciuki i cieszę się z Waszych pozytywnych testów ;-) U mnie teraz wielkie oczekiwanie, miałam 19.03. transfer 1 zarodka BL 1.2.2, 1 zarodek w 6 dobie klasy BL4.2.2 został zamrożony. siedzę w domu bo do pracy po relanium się nie nadaje, więc siedzę i myślę.... Wariuje..Weryfikację mam dopiero 4.04....chyba zwarcie8-}

Szila, niech czas do betowania szybko minie! polecam jakiś dobry film lub książkę, choć wiem, ze mysli krążą gdzieś daleko... jeśli chcesz, mogę Cię wrzucić do naszego kalendarza:)

martka, ależ się rozmażyłam o tym tarasie :)) kciuki!

reklama
anika Ty to się porządnie wystylizuj na spotkanie z kropkiem! :p gdzie to taka nieuczesana...;) :p
rada, Ewa, west kciukasy!!! martka za Twoją nową chawirkę również :tak:no i za Ciebie szila! oby tym razem się udało :))))))))))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dobrych wizyt nam wszystkim życzę attachFull751804)

Marzec

22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
22: westaice - transfer 

23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt 
23: ewelina89 - wizyta i rozpiska stymulacji
24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
29: natula - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie :)
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać? 

Kciuki za dzisiejsze dziewczyny! :)
I proszę się meldować, jak będziecie już po :tak:
Pytanko na szybkości, w którym dniu cyklu wypadła Wam wizyta 2W czyli taka, na ktorej przepisano stymulację?
Dziekuje ja dopiero wizyta 15.20 polskiego czasu niestety godz jeszcze do przodu późnym wieczorem ale napewno dam znać wizyta niby 3 godz tak jest napisane + dojazd
Buziaczki dla WSZYSTKICH i miłego dnia życzę.

reklama
Do góry