reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rachciachciach poszłaś pop bandzie. ja doskonale zdaję sobie sprawę zagrożenia nie tylko podani dwóch zarodków, ale całej procedury ivf. stymulacji, narkozy podczas punkcji i całek ciąży. ale to co napisałaś... sposób w jaki napisałaś... nawet trudno skomentować.
jesteśmy tutaj po wielu przejściach złych, czasami dramatycznych. nie oszukujemy się. nie udajemy, że nie ma zagrożenia, ale podtrzymujemy się na duchu, bo pozytywne myślenie jest potrzebne nam wszystkim.

za wszystkie dziś wizytujące mocne kciuki:-D

Dziewczyny, dobrych wizyt nam wszystkim życzę :))

Marzec

22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
22: westaice - transfer 

23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt 
24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
29: natula - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać? 

reklama
Koleżanki, jestem przygnebiona tym, co się tutaj wczoraj stało. Mam nadzieję, ze dzisiaj emocje już opadły i to co wczoraj zostało powiedziano, dziś nie ma już mocy i żaden z Was tego forum nie opuści. Wierzę, ze wszystkie sobie dobrze życzymy mimo różnicy zdań. Cieszę się, ze padły sprostowania. Martwi mnie jednak celowe "wbijanie szpilek" i windowanie tematu, gdy już jest wyciszany.

Dobrego dnia!

Do góry