reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To ja napisalam tego posta. I napisalam go w wierze, ze moze nie zdajecie sobie sprawy ze ciaza blizniacza nie jest fajna i wiarze sie z ogromnym ryzykiem.

Wiecie jakie komplikacje ma wczesniactwo. Do tego sie odnosze piszac o tragediach.

Odbierajcie sobie to jak chcecie.

Widac, ze to raczej ja tutaj nie pasuje .

Nie musicie z mojego powodu opuszczac tego miejsca.

To ja sie zegnam.

Zycze powodzenia i zdrowych dzieci.
Pa

Nic dziewczynki ja uciekam, za bardzo mnie brzuch boli :(
Od teraz trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, podglądy i transfery :)
Dobranoc :*

Czy to ważne kto co dał pod jakąś wypowiedzią?? Teraz będziemy sprawdzać co kto dał pod każdą wypowiedzią? Każdy wie z czym to się wiąże i każdy ma swój rozum. Koniec tematu!!
No chyba ważne ...... czy ktoś popiera beznadziejna wypowiedź czy nie :szok: . Każdy może mieć swoje zdanie . Ale obrażanie innych to chyba coś nie tak .
Ale biedne te bliźniacze mamuśki co dziś przeczytały ta wypowiedź.

No chyba ważne ...... czy ktoś popiera beznadziejna wypowiedź czy nie :szok: . Każdy może mieć swoje zdanie . Ale obrażanie innych to chyba coś nie tak .
Zgodzę się z Tobą, że nie powinno się obrażać innych. A czy ktoś popiera beznadziejną wypowiedź to już jego sprawa.
Koniec na ten temat. Jeszcze raz dobranoc

Żeby Cię już nie razilo w oczy cofnelam swoją ocenę.
I daj mi już spokoj. Nie potrafisz odpuścić,? Nie widzisz końca?
A będę klikać lubie/ nie lubię gdzie chce. Bo to moje zdanie i mam do tego prawo.
A jak dalej nie rozumiesz to przeczytaj moje sprostowanie.
Żegnam się dziewczyny:*

reklama
Do góry