reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To ja napisalam tego posta. I napisalam go w wierze, ze moze nie zdajecie sobie sprawy ze ciaza blizniacza nie jest fajna i wiarze sie z ogromnym ryzykiem.

Wiecie jakie komplikacje ma wczesniactwo. Do tego sie odnosze piszac o tragediach.

Odbierajcie sobie to jak chcecie.

Widac, ze to raczej ja tutaj nie pasuje .

Nie musicie z mojego powodu opuszczac tego miejsca.

To ja sie zegnam.

Zycze powodzenia i zdrowych dzieci.
Pa

Nic dziewczynki ja uciekam, za bardzo mnie brzuch boli :(
Od teraz trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, podglądy i transfery :)
Dobranoc :*

Czy to ważne kto co dał pod jakąś wypowiedzią?? Teraz będziemy sprawdzać co kto dał pod każdą wypowiedzią? Każdy wie z czym to się wiąże i każdy ma swój rozum. Koniec tematu!!
No chyba ważne ...... czy ktoś popiera beznadziejna wypowiedź czy nie :szok: . Każdy może mieć swoje zdanie . Ale obrażanie innych to chyba coś nie tak .
Ale biedne te bliźniacze mamuśki co dziś przeczytały ta wypowiedź.

No chyba ważne ...... czy ktoś popiera beznadziejna wypowiedź czy nie :szok: . Każdy może mieć swoje zdanie . Ale obrażanie innych to chyba coś nie tak .
Zgodzę się z Tobą, że nie powinno się obrażać innych. A czy ktoś popiera beznadziejną wypowiedź to już jego sprawa.
Koniec na ten temat. Jeszcze raz dobranoc

Żeby Cię już nie razilo w oczy cofnelam swoją ocenę.
I daj mi już spokoj. Nie potrafisz odpuścić,? Nie widzisz końca?
A będę klikać lubie/ nie lubię gdzie chce. Bo to moje zdanie i mam do tego prawo.
A jak dalej nie rozumiesz to przeczytaj moje sprostowanie.
Żegnam się dziewczyny:*

reklama
Do góry