reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Bo każdy broni swojego ?
Dziwne nie ? Daruj sobie takie komentarze.
Ale Ty nie rozumiesz w ogoloe o co my się oburzylysmy ? O jedno zdanie i to nie twoje !!! Po prostu uważam że ten tekst o tragedii (i jak przeczytasz jeszcze raz to zdanie to może zrozumiesz je tak jak ja) z ciąży bliźniaczej był cholernie nie fair.

reklama
Dziewczyny, wszystkie będziemy mieć zdrowe dzieci!
Jesteśmy dorosłe, świadome tego, na co się decydujemy. Każda ma prawo wybrać.
Ryzyko jest zawsze, o czym niemal każda z nas się przekonała.

Pomijając treść Waszej dyskusji chciałabym tylko zauważyć,ze to nie westaice napisała "że to tylko tragedia".
Ja tylko odczytalam to zdanie inaczej.
Dziękuję ;*

Pomijając treść Waszej dyskusji chciałabym tylko zauważyć,ze to nie westaice napisała "że to tylko tragedia".
Ale ja nie mam pretensji do westaice !!!!!! Żadnych !!!!!

Bo każdy broni swojego ?
Dziwne nie ? Daruj sobie takie komentarze.
Dziwne sa Twoje wypowiedzi. Bo przytaczamy tu zdania ktore zostaly napisane, a Ty swoje.
Tu nie chodzi o racje. O to ze ktos chce miec jedno dziecko czy blizniaki, tylko o to w jaki sposob to zostalo napisane.
Kazdy ma prawo wlasnych wyborow i ja je szanuje, ale nie bede tolerowac takich wypowiedzi jak byly przytoczone wyzej przez Ewunke w poscie, bo takie wypowiedzi moga bardzo dotknac druga osobe. Dziewczyna tu jest w ciazy blizniaczej i pomyslalas jak ona mogla sie poczuc czytajac te posty? Chyba nie.
A jak ktos zle sie wyrazil w postach, zlw dobral slowa, to mogl sprostowac i przeprosic.

Ona tylko dala do tej wypowiedzi popieram.

reklama
Dziwne sa Twoje wypowiedzi. Bo przytaczamy tu zdania ktore zostaly napisane, a Ty swoje.
Tu nie chodzi o racje. O to ze ktos chce miec jedno dziecko czy blizniaki, tylko o to w jaki sposob to zostalo napisane.
Kazdy ma prawo wlasnych wyborow i ja je szanuje, ale nie bede tolerowac takich wypowiedzi jak byly przytoczone wyzej przez Ewunke w poscie, bo takie wypowiedzi moga bardzo dotknac druga osobe. Dziewczyna tu jest w ciazy blizniaczej i pomyslalas jak ona mogla sie poczuc czytajac te posty? Chyba nie.
A jak ktos zle sie wyrazil w postach, zlw dobral slowa, to mogl sprostowac i przeprosic.
Nie tylko 1 dziewczyna tu się bliźniaków spodziewa. ....

Do góry