Ale Ty nie rozumiesz w ogoloe o co my się oburzylysmy ? O jedno zdanie i to nie twoje !!! Po prostu uważam że ten tekst o tragedii (i jak przeczytasz jeszcze raz to zdanie to może zrozumiesz je tak jak ja) z ciąży bliźniaczej był cholernie nie fair.Bo każdy broni swojego ?
Dziwne nie ? Daruj sobie takie komentarze.
reklama
Ja tylko odczytalam to zdanie inaczej.Dziewczyny, wszystkie będziemy mieć zdrowe dzieci!
Jesteśmy dorosłe, świadome tego, na co się decydujemy. Każda ma prawo wybrać.
Ryzyko jest zawsze, o czym niemal każda z nas się przekonała.
Pomijając treść Waszej dyskusji chciałabym tylko zauważyć,ze to nie westaice napisała "że to tylko tragedia".
Dziękuję ;*
Ale ja nie mam pretensji do westaice !!!!!! Żadnych !!!!!Dziewczyny, wszystkie będziemy mieć zdrowe dzieci!
Pomijając treść Waszej dyskusji chciałabym tylko zauważyć,ze to nie westaice napisała "że to tylko tragedia".
Ewunka
Fanka BB :)
Nie denerwuj się Twoje śliczne bliźniaki tego nie lubią.Ja niczego nikomu nie zabraniam. po prostu zdanie: z tego może być tylko tragedia brzmi jednoznacznie. I obrzydliwie. I mnie wkurwilo. Zaraz mnie zbanuja za przeklinanie, ale mam to gdzieś.
G
Gość
Gość
Dziwne sa Twoje wypowiedzi. Bo przytaczamy tu zdania ktore zostaly napisane, a Ty swoje.Bo każdy broni swojego ?
Dziwne nie ? Daruj sobie takie komentarze.
Tu nie chodzi o racje. O to ze ktos chce miec jedno dziecko czy blizniaki, tylko o to w jaki sposob to zostalo napisane.
Kazdy ma prawo wlasnych wyborow i ja je szanuje, ale nie bede tolerowac takich wypowiedzi jak byly przytoczone wyzej przez Ewunke w poscie, bo takie wypowiedzi moga bardzo dotknac druga osobe. Dziewczyna tu jest w ciazy blizniaczej i pomyslalas jak ona mogla sie poczuc czytajac te posty? Chyba nie.
A jak ktos zle sie wyrazil w postach, zlw dobral slowa, to mogl sprostowac i przeprosic.
:* KONIEC
Ewunka
Ona tylko dala do tej wypowiedzi popieram.Dziewczyny, wszystkie będziemy mieć zdrowe dzieci!
anika11
Przecież wiem domyslilam sieAle ja nie mam pretensji do westaice !!!!!! Żadnych !!!!!
Twoje Maluchy pięknie rosną pod Twoim serduchem
reklama
Ewunka
Nie tylko 1 dziewczyna tu się bliźniaków spodziewa. ....Dziwne sa Twoje wypowiedzi. Bo przytaczamy tu zdania ktore zostaly napisane, a Ty swoje.
Tu nie chodzi o racje. O to ze ktos chce miec jedno dziecko czy blizniaki, tylko o to w jaki sposob to zostalo napisane.
Kazdy ma prawo wlasnych wyborow i ja je szanuje, ale nie bede tolerowac takich wypowiedzi jak byly przytoczone wyzej przez Ewunke w poscie, bo takie wypowiedzi moga bardzo dotknac druga osobe. Dziewczyna tu jest w ciazy blizniaczej i pomyslalas jak ona mogla sie poczuc czytajac te posty? Chyba nie.
A jak ktos zle sie wyrazil w postach, zlw dobral slowa, to mogl sprostowac i przeprosic.
Podziel się: