reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Westaice, nie rozumiesz zdania: tylko tragedia może z tego wyjść ?????
Ono jest bardzo jednoznaczne i bardzo negatywne !!!!
A ja nie chcę takich rzeczy tu czytać. Bo jesteśmy tu żeby się wspierać a nie pieprzyc, że z ciąży bliźniaczej to tylko tragedia .... Bo ja mam w brzuchu bliźniaki i się tak zdenerwowalam, że aż mi ciśnienie skoczylo .
Co to jest za wsparcie ?????
Tylko MOŻE i dalej.
Może a nie musi. Sama zresztą napisałaś przed chwila, że jest większe ryzyko. To w czym rzecz?

reklama
Boże dodajcie sobie. A gdzie masz tam napisane, ze z bliźniaków tylko tragedia? Ochlon.
A tu mam tak napisane i dałaś pod to wypowiedzią popieram . A ochłonieta to ja jestem a Twój tekst jest Co najmniej niemiły.
Cytat
Ja blizniakom mowie kategoryczne nie.

Tylko tragedia z tego moze wyjsc. Po co ryzykowac? Wczesniactwo w takich ciazach to na prawde powszechna sprawa.

Lepiej po mrozaka wrocic. Wiadomo, jedna ciaza z blizniakami i juz glowy.... ale 2 chorych dzieci w domu? Koszmar.

Kończę te dyskusje! Tyle ode mnie.
I nie atakujcie mnie tylko dlatego, że mam inne zdanie czy że ktoś ma inne. I że przeczytałam czy też odebrałam wypowiedź inaczej niż wy.
Madzionga mię denerwuj się. Nie w tym rzecz. Wybacz, że się do tego przyczynilam.

Dziewczyny, wszystkie będziemy mieć zdrowe dzieci!
Jesteśmy dorosłe, świadome tego, na co się decydujemy. Każda ma prawo wybrać.
Ryzyko jest zawsze, o czym niemal każda z nas się przekonała.

Pomijając treść Waszej dyskusji chciałabym tylko zauważyć,ze to nie westaice napisała "że to tylko tragedia".

reklama
A tu mam tak napisane i dałaś pod to wypowiedzią popieram . A ochłonieta to ja jestem a Twój tekst jest Co najmniej niemiły.
Cytat
Ja blizniakom mowie kategoryczne nie.

Tylko tragedia z tego moze wyjsc. Po co ryzykowac? Wczesniactwo w takich ciazach to na prawde powszechna sprawa.

Lepiej po mrozaka wrocic. Wiadomo, jedna ciaza z blizniakami i juz glowy.... ale 2 chorych dzieci w domu? Koszmar.
Mam prawo dawać lubie/nie lubię gdzie chce.
A o e dobrze pamiętam to kiedyś atakowałas juz kogoś tu za inne zdanie niż Twoje.

Do góry