ewelin86
Fanka BB :)
a jakbyście widziały miny osób, które czekały na swoją wizytę nie mogłam przestać się śmiać po wyjściu z pielęgniarką Ktoś w końcu musiał zepsuć, a padło na mnieZepsuła klinikę, dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakbyście widziały miny osób, które czekały na swoją wizytę nie mogłam przestać się śmiać po wyjściu z pielęgniarką Ktoś w końcu musiał zepsuć, a padło na mnieZepsuła klinikę, dobre
Również spokojnego wieczorku życzę Chłopaki pójdą spać po spacerkuMilutkiego wieczorku muszę w końcu zabrac futro na dwór, bo zapomni że powinna iśc potem wróci pan mąż może na spacerku i chłopaki się ciut uspokoją, bo wariują jak nie wiem
Czesia to trzeba meza wychowacTyle że do mojej nic nie trafia, ty swoje, a ta swoje. Z tel co prawda nauczyłam ją korzystac no ale ten jej biedny synek głodny na pewno chodzi...rozumiesz, że na naszym weselu od razu po obiedzie podeszła do niego i zapytała czy zjadł coś z obiadu i czy się najadł...........moje kuzynki to obserwowały, co ja zrobiłam, wtedy ładnie się uśmiechnęłam i po raz pierwszy na weselu złapałam za kieliszek
Annę, jak mniemam Pani udawała wszechwiedzaca i kazała się wyluzować?
Dziewczyny wszystko OK po usg poprostu tak sie zle ostatnio czuje ze tylko spie I wciaz mi Nie dobrze prawie Na neta Nie patrzylamWitajcie kobitki. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy Ewa wczoraj miała wizytę usg??? Coś mi się o głowę obilo a nie widzę jej wpisu.
Każdy mądry po usłyszeniu krótki opowieści czy po przeczytaniu książek i juz wszystko wiedzą. Co za bzdura. Podziwiam Cię, że nie wyszłaś po tym jak powiedziała, ze bez dzieci mozna zyc tylko trzeba zmienic myslenie. TragedniaGorzej,dziewczyny pracujaca w klinice leczacej bezplodnosc w rejestracji po jakims pol rocznym kursie,paru ksiazkach i pacjentkach,ktore cos tam jej opowiadaly...ja pier...le.I siedza ci biedni ludzi jak na kazaniu,a ty zaczyna ,ze bez dzieci mozna zyc tylko trzeba zmienic mysleniejuz mi puls skoczyl ,ale sobie mysle "tylko spokojnie nie rob siary"potem jak wywalila,ze trzeba znalezc hobby w ktore bedziemy mogly wrzucic nasze negatywne uczucia,bol smutek itp. to mi zaczela juz powieka latac i musial sie krzesla trzymaca jak powiedziala,ze in vitro nie jest metoda leczenia obciazajaca nasza psychike to wstalam...no i byla przerwa,bo pani nie byla w stanie dalej sklecic jednego sensownego zdania