reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Milutkiego wieczorku :) muszę w końcu zabrac futro na dwór, bo zapomni że powinna iśc :p potem wróci pan mąż :D może na spacerku i chłopaki się ciut uspokoją, bo wariują jak nie wiem ;)

Tyle że do mojej nic nie trafia, ty swoje, a ta swoje. Z tel co prawda nauczyłam ją korzystac :D no ale ten jej biedny synek głodny na pewno chodzi...rozumiesz, że na naszym weselu od razu po obiedzie podeszła do niego i zapytała czy zjadł coś z obiadu i czy się najadł...........moje kuzynki to obserwowały, co ja zrobiłam, wtedy ładnie się uśmiechnęłam i po raz pierwszy na weselu złapałam za kieliszek :D
Czesia to trzeba meza wychowac:-) :)

Annę, jak mniemam Pani udawała wszechwiedzaca i kazała się wyluzować? ;)

Gorzej,dziewczyny pracujaca w klinice leczacej bezplodnosc w rejestracji po jakims pol rocznym kursie,paru ksiazkach i pacjentkach,ktore cos tam jej opowiadaly...ja pier...le.I siedza ci biedni ludzi jak na kazaniu,a ty zaczyna ,ze bez dzieci mozna zyc tylko trzeba zmienic myslenie:wściekła/y:juz mi puls skoczyl ,ale sobie mysle "tylko spokojnie nie rob siary"potem jak wywalila,ze trzeba znalezc hobby w ktore bedziemy mogly wrzucic nasze negatywne uczucia,bol smutek itp. to mi zaczela juz powieka latac i musial sie krzesla trzymac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jak powiedziala,ze in vitro nie jest metoda leczenia obciazajaca nasza psychike:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to wstalam...no i byla przerwa,bo pani nie byla w stanie dalej sklecic jednego sensownego zdania:unsure:

Witajcie kobitki. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy Ewa wczoraj miała wizytę usg??? Coś mi się o głowę obilo a nie widzę jej wpisu.
Dziewczyny wszystko OK po usg poprostu tak sie zle ostatnio czuje ze tylko spie I wciaz mi Nie dobrze prawie Na neta Nie patrzylam
Wiec tak jestem 11tydz4dni w ciazy malutka ma 4 cm czemu malutka bo moja lekarka juz tak bardzo wcześnie powiedziała ze ona widzi córkę wiadomo jeszcze moze sie zmienić
Natomiast dziś byłam zakładać kartę ciazy
Następne usg następny czwartek 17.03 o sprawdzanie czy dzidzi ma zespół downa jak oni to patrzą
Także wszystko narazie oki pozdrawiam kochane

reklama
Gorzej,dziewczyny pracujaca w klinice leczacej bezplodnosc w rejestracji po jakims pol rocznym kursie,paru ksiazkach i pacjentkach,ktore cos tam jej opowiadaly...ja pier...le.I siedza ci biedni ludzi jak na kazaniu,a ty zaczyna ,ze bez dzieci mozna zyc tylko trzeba zmienic myslenie:wściekła/y:juz mi puls skoczyl ,ale sobie mysle "tylko spokojnie nie rob siary"potem jak wywalila,ze trzeba znalezc hobby w ktore bedziemy mogly wrzucic nasze negatywne uczucia,bol smutek itp. to mi zaczela juz powieka latac i musial sie krzesla trzymac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jak powiedziala,ze in vitro nie jest metoda leczenia obciazajaca nasza psychike:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to wstalam...no i byla przerwa,bo pani nie byla w stanie dalej sklecic jednego sensownego zdania:unsure:
Każdy mądry po usłyszeniu krótki opowieści czy po przeczytaniu książek i juz wszystko wiedzą. Co za bzdura. Podziwiam Cię, że nie wyszłaś po tym jak powiedziała, ze bez dzieci mozna zyc tylko trzeba zmienic myslenie. Tragednia

Do góry