reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a jak jest z tym oddawaniem nasienia? Ile dni musi byc post zeby nie byl za dlugi i za krotki?
W ktorym dniu cyklu moze byc punkcja?
Mam krotki protokol z antagonista( cetrotide czy jakos tak)

Ooo proszę jaki mały psikus :) wiesz z jednej strony będę się cieszyć z jednego a jak będzie 2 to tez nie widzę problemów :) tylko M mówi, żebym nie żartowała z tymi bliźniakami :) chyba niedopuszcza takiej myśli do siebie :p

Dziewczyny tesciowa trzeba wychowac ,bo inaczej ona was wychowa.Ja mam moja za plotem.Nauczylam ja kozystac z telefonu, dzwonka przy bramie,nie wpierdzielania sie w ogrod, nie gotowania obiadow(bo synek bedzie zaglodzony),nie mycia mi okien(zeby lepiej widziala co sie u nas dzieje),wytlumaczylam ,ze nie mam ochoty pic z nia codziennie kawy,jesli ma pytania do syna,prosze do syna ,nie do mnie(bo ja nie adwokat).Byla pol roku obrazona,w tym czasie wychowalam meza i funkcjonuje:wink::wink::wink:

reklama
Do góry