reklama
ewelin86
Fanka BB :)
to prawdaOczywiscie,ze nie wyszlam , zabilam ją argumentami,ze bzdury opowiada i zamiast ludziom pomóc to ich jeszcze bardziej zdolowala,szkoda gadac...smutne to w sumie.
annemarie
To super ze sie odezwałaś ,bo juz byłaś na liscie osob poszukiwanych listem gończym :-)) :-)) :-)) :-)) ciesze sie,ze wszystko z wami Ok´:-))Dziewczyny wszystko OK po usg poprostu tak sie zle ostatnio czuje ze tylko spie I wciaz mi Nie dobrze prawie Na neta Nie patrzylam
Wiec tak jestem 11tydz4dni w ciazy malutka ma 4 cm czemu malutka bo moja lekarka juz tak bardzo wcześnie powiedziała ze ona widzi córkę wiadomo jeszcze moze sie zmienić
Natomiast dziś byłam zakładać kartę ciazy
Następne usg następny czwartek 17.03 o sprawdzanie czy dzidzi ma zespół downa jak oni to patrzą
Także wszystko narazie oki pozdrawiam kochane
onadlaniego30
Ja na szczęście mam taka rodzine i przyjaciół, którzy o wszystkim wiedza i przezywają to wszystko z nami ... Z najbliższa rodzina M mam problem z gliwy bo nie rozmawiamy 4 lata ... Jak zostałam okrzyknięta "Patologia" teraz mam to w poszanowaniu, ale kiedyś to bolało :/ w wielkim skrócie.
czekam na pierwsze usg jak na zbawienie.
Zawsze jest cos po cos... Dlatego nasze dzieci bedą najszczęśliwsze pod słońcem . Czy te biologiczne, czy adoptowane... Bedą nasze!! Miłego wieczoru kochane
czekam na pierwsze usg jak na zbawienie.
Zawsze jest cos po cos... Dlatego nasze dzieci bedą najszczęśliwsze pod słońcem . Czy te biologiczne, czy adoptowane... Bedą nasze!! Miłego wieczoru kochane
Moniusia przytulam:-( kurcze serio? Kochana trzymaj się ciepło :-*
My oprócz tesciom nie powiedzieliśmy nikomu. I nie zamierzamy mówić. I nie chodzi o nas po ja zdanie innych mam w poważaniu. Każdy jest kowalem swojego losu. Ale chodzi mi o przyszłego maluszka. Jak gdzieś to wyjdzie i trafi na "oswieconego" to moje dziecko będzie przesladowane. A na to nie pozwolę.
Zresztą ja ostatnio miałam sytuacje z lekarzem, którego mało nie udusilam, jak po otrzymaniu informacji, że podchodzę do iv to zaczęły się głupie uśmieszek pod nosem i niewybredne komentarze.
My oprócz tesciom nie powiedzieliśmy nikomu. I nie zamierzamy mówić. I nie chodzi o nas po ja zdanie innych mam w poważaniu. Każdy jest kowalem swojego losu. Ale chodzi mi o przyszłego maluszka. Jak gdzieś to wyjdzie i trafi na "oswieconego" to moje dziecko będzie przesladowane. A na to nie pozwolę.
Zresztą ja ostatnio miałam sytuacje z lekarzem, którego mało nie udusilam, jak po otrzymaniu informacji, że podchodzę do iv to zaczęły się głupie uśmieszek pod nosem i niewybredne komentarze.
Falka i jak wrażenia? Ja za ok tydzień będę.
W pn podglądam jajca.
Mam dzisiaj strasznie zły dzień. W pracy problemy same. I jeszcze mnie czarne myśli nachodzą. Ze @ się nie skończy, że hiperke zalapie, że się nie uda, że endo nie urośnie, że odroczyc transfer. Nosz cholerę mnie dziś bierze! Gdy można było nie chcieć. ..
Powiem Wam, że mnie sytuacja w pracy też troszkę zmusza do jak najszybszego zaskoczenia, bo potem będzie ciężko.
Kurcze tak bym chciała żeby się udało teraz, ale wiem jak to wszystko wygląda i jak wiele czynników może "przeszkodzić" ... :-(
Przepraszam za smeta idę spać i przestaje marudzić.
W pn podglądam jajca.
Mam dzisiaj strasznie zły dzień. W pracy problemy same. I jeszcze mnie czarne myśli nachodzą. Ze @ się nie skończy, że hiperke zalapie, że się nie uda, że endo nie urośnie, że odroczyc transfer. Nosz cholerę mnie dziś bierze! Gdy można było nie chcieć. ..
Powiem Wam, że mnie sytuacja w pracy też troszkę zmusza do jak najszybszego zaskoczenia, bo potem będzie ciężko.
Kurcze tak bym chciała żeby się udało teraz, ale wiem jak to wszystko wygląda i jak wiele czynników może "przeszkodzić" ... :-(
Przepraszam za smeta idę spać i przestaje marudzić.
agatek28
Dziewczyny udalo sie!!!! Zrobilam dwa testy, na tym czulym 10 mam dwie grubiutkie kreski. Jestem przeszczesliwa.
Najpierw zrobilam ten z czuloscia 25 patrze nic sie nie pojawia, to od rrazu ten lepszy, i na jednym i drugim pojawila sie ddruga kreska. Tylko ze na tym czulszym jest bardziej widoczna :-) :-) :-)
Najpierw zrobilam ten z czuloscia 25 patrze nic sie nie pojawia, to od rrazu ten lepszy, i na jednym i drugim pojawila sie ddruga kreska. Tylko ze na tym czulszym jest bardziej widoczna :-) :-) :-)
annemarie
Chciałam zapytać ile kosztuje taka elektroniczna niania i jakie to ma działanie.[/Q
reklama
annemarie
Cudnie,gratuluje no to sroda uratowanaDziewczyny udalo sie!!!! Zrobilam dwa testy, na tym czulym 10 mam dwie grubiutkie kreski. Jestem przeszczesliwa.
Podziel się: