Gratuluję ! ! ! :-)Dziewczyny udalo sie!!!! Zrobilam dwa testy, na tym czulym 10 mam dwie grubiutkie kreski. Jestem przeszczesliwa.
Najpierw zrobilam ten z czuloscia 25 patrze nic sie nie pojawia, to od rrazu ten lepszy, i na jednym i drugim pojawila sie ddruga kreska. Tylko ze na tym czulszym jest bardziej widoczna :-) :-) :-)
reklama
Przed ostatnią punkcja pytalam lekarkę, u nas bylo 4 dniDziewczyny a jak jest z tym oddawaniem nasienia? Ile dni musi byc post zeby nie byl za dlugi i za krotki?
W ktorym dniu cyklu moze byc punkcja?
Mam krotki protokol z antagonista( cetrotide czy jakos tak)
anika11
Fanka BB :)
Agatek, beta będzie formalnością
Westaice, czasem wiele czynników jest jakby przeciwko, a na przekór wszystkiemu się udaje. I z własnego doświadczenia wiem, ze im większy kołowrotek i zawirowania, tym większe zaskoczenie. Tego Ci życzę
Annę, Pani ewidentnie miejsca pomyliła, niech już lepiej w tej recepcji siedzi. Mniej krzywdy wyrzadzi. Nawet nie będę tego komentować, bo co to są? Cieszę się, że jej przygadalas! Spadła z tego swojego piedestału i może innego hobby sobie poszuka..... coby odreagować...
Westaice, czasem wiele czynników jest jakby przeciwko, a na przekór wszystkiemu się udaje. I z własnego doświadczenia wiem, ze im większy kołowrotek i zawirowania, tym większe zaskoczenie. Tego Ci życzę
Annę, Pani ewidentnie miejsca pomyliła, niech już lepiej w tej recepcji siedzi. Mniej krzywdy wyrzadzi. Nawet nie będę tego komentować, bo co to są? Cieszę się, że jej przygadalas! Spadła z tego swojego piedestału i może innego hobby sobie poszuka..... coby odreagować...
Oby moja droga, oby :-)Agatek, beta będzie formalnością
onadlaniego30
No i bomba )) bedzie dzidzia!!! Myłam na betę. Ja miałam juz 131 przy tym teścieDziewczyny udalo sie!!!! Zrobilam dwa testy, na tym czulym 10 mam dwie grubiutkie kreski. Jestem przeszczesliwa.
Najpierw zrobilam ten z czuloscia 25 patrze nic sie nie pojawia, to od rrazu ten lepszy, i na jednym i drugim pojawila sie ddruga kreska. Tylko ze na tym czulszym jest bardziej widoczna :-) :-) :-)
Ewa651
Agatek to cudowna chwila i niech Twoja radość trwa bez końcaDziewczyny udalo sie!!!! Zrobilam dwa testy, na tym czulym 10 mam dwie grubiutkie kreski. Jestem przeszczesliwa.
Gratuluję
agatek28
Laski zrobiłam 3 test i też pozytywny. W zasadzie to się nie wybieram na betę, 3 testy nie mogą kłamać Zresztą pytałam lekarza czy po sikańcach mam robić betę, mówił, ze nie ma potrzeby
Ps. w tym pre teście jest kreska, słaba ale jest bardziej widoczna na żywo niż na zdjęciu
Ps. w tym pre teście jest kreska, słaba ale jest bardziej widoczna na żywo niż na zdjęciu
Załączniki
reklama
Podziel się: