reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moniusia jeszcze moze byc dobrze. Ja mialam pobrane 6 z czego do zaplodnienia nadawalo sie 4 i jakos sie udalo. Wam tez tego zycze.

reklama
Moniusia a poziom ertradiolu Ci badal???nie rozumiem o co chodzi masz dosc wysokie Amh(czy cos pokrecilam?)wiec nie w tym diabeł pogrzebany.Jakies pomysly mial dok.???

Anne ma rację. Tu dieta nie ma nic do rzeczy. Bo jak w diecie witamina D ? To trzeba suplementowac.
Głównym pokarmowym źródłem witaminy D3 są tłuste morskie ryby, których spożycie w naszym kraju jest bardzo małe. Przeciętna polska dieta nie jest więc w stanie pokryć zapotrzebowania na witaminę D3. Ludzki organizm ma zdolność syntezy skórnej witaminy D3 pod wpływem promieniowania słonecznego,. Ja nie mówiłam by nie brać suplementów wcale tylko z umiarem

Moniusia będzie dobrze. Może za niskie dawki miałaś. Ja miałam 6 pobranych a z nich wyszło 4, a za drugim razem 6 pobranych i 1 wyszedł. A jakie masz AMH?

Moniusia a poziom ertradiolu Ci badal???nie rozumiem o co chodzi masz dosc wysokie Amh(czy cos pokrecilam?)wiec nie w tym diabeł pogrzebany.Jakies pomysly mial dok.???

zbadal i progesteron pozniej po badaniu. Tak mam ok.3 amh, powiedzial tylko ,ze na bank cos z jajnikami,ale to nie miejsce i czas teraz in virro,,ze wczesniej mogli szukac,zaniedbali wczesniejsi lekarze

Nie wiem, co oznacza problwm z jajnikami.

reklama
Monia czy on Ci sugerowal PCOS ? W AMH nie moze to lezec,bo jest ok,jajnik produkuje komorki i potem cos sie dzieje.Poczytaj o PCOS niepelnoobjawowym bo nie masz strasznie wysokiego AMH.Przychodzi mi jeszcze do glowy czy nie masz niedomogi lutealnej? Poziom LH sprawdzal?Kurna musze do pracy:sad:a tak bym chciala poglowkowac .Buziaki kochana:tak:

Do góry