reklama
Może źle zareagowalas na leki ?Ja juz po...
znow jakby ktos mnie strzelil..
7, z tego dwa male..
W sobote kontrola, gdzies w pon. punkcja..
Ostatnio bylo 7 i do transferu nie doszlo..
Dr powiedzial,ze jest bez dwoch zdan problem z jajnikami. Co to moze ooznaczac? ..
Ewunka
Fanka BB :)
Głównym pokarmowym źródłem witaminy D3 są tłuste morskie ryby, których spożycie w naszym kraju jest bardzo małe. Przeciętna polska dieta nie jest więc w stanie pokryć zapotrzebowania na witaminę D3. Ludzki organizm ma zdolność syntezy skórnej witaminy D3 pod wpływem promieniowania słonecznego,. Ja nie mówiłam by nie brać suplementów wcale tylko z umiaremAnne ma rację. Tu dieta nie ma nic do rzeczy. Bo jak w diecie witamina D ? To trzeba suplementowac.
Moniusia a poziom ertradiolu Ci badal???nie rozumiem o co chodzi masz dosc wysokie Amh(czy cos pokrecilam?)wiec nie w tym diabeł pogrzebany.Jakies pomysly mial dok.???
zbadal i progesteron pozniej po badaniu. Tak mam ok.3 amh, powiedzial tylko ,ze na bank cos z jajnikami,ale to nie miejsce i czas teraz in virro,,ze wczesniej mogli szukac,zaniedbali wczesniejsi lekarze
Nie wiem, co oznacza problwm z jajnikami.
Moniusia będzie dobrze. Może za niskie dawki miałaś. Ja miałam 6 pobranych a z nich wyszło 4, a za drugim razem 6 pobranych i 1 wyszedł. A jakie masz AMH?
No wlasnie ja za 1 razem mialam trzy i zaplodnily sie dwa tyle,ze slaby rozwoj byl bardzo.
Powiedzial cos o jakis receptorach chyba. Jak sie nie uda to go pogwalce o to.Hmmm... nie wydaje mi się, żeby to był problem z jajnikami
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Monia czy on Ci sugerowal PCOS ? W AMH nie moze to lezec,bo jest ok,jajnik produkuje komorki i potem cos sie dzieje.Poczytaj o PCOS niepelnoobjawowym bo nie masz strasznie wysokiego AMH.Przychodzi mi jeszcze do glowy czy nie masz niedomogi lutealnej? Poziom LH sprawdzal?Kurna musze do pracya tak bym chciala poglowkowac .Buziaki kochana
Podziel się: