reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O ku...ja biore leki na tarczyce a od porodu w kolanach tak mnie boli ze ledwo mode ukleknac. A przy karmieniu piersia mozna to brac?

reklama
Ja mam dopiero w 3 miesiacu dzis jedziemy na pierwsze szczepienie na Rota

My na rotawirusa nie szczepilismy bo naszemu malemu sie ulewalo i nie mozna bylo a przeciw pneumokokom to mi ta stara rura (pieiatra z osrodka zdrowia) dopiero wczoraj powiedziala i sobie poczytalam ze sepsa itp a moj maz na to ze u jego sasiadow bylo dziecko 2letnie co dostalo goraczki i pojechali do szpitala i juz nic nie mogli zrobic w ciagu 12 godz dziecko zmarlo. Od razu decyzja szczepimy!

ja biore kortyzon i na tarczyce,nie sadze zeby wapno i wit D w czyms zaszkodzily.Jak karmisz to dziecko to w sumie z ciebie wysysa.Moja siostra ma 5 i osteoporoze .Z tego co juz na temat przestudiowalam matki karmiace wrecz powinny brac wapno i witaminy.

Witaminy biore tylko zastanawia mnie ta witamina D bo dziecku daje codziennie witD i jak ja jeszcze zaczne brac i on ode mnie sciagnie to czy nie przedawkuje?

Ja juz wapno dawno pije i wit D3 tez lykam,ale nigdy nie myslalam ,ze mozna sie tak zalatwic.To podobno nie jest nic nowego,ja o tym nie wiedzialam i zaden lekarz tez mnie nie poinformowal.

Mnie tez. W ciąży była mowa tylko o witaminach a nikt nic nie powiedział ze przy tarczycy takie jaja mogą być. Nawet pani endokrynolog która "tak się na wszystkim zna" a propo już innego endokrynologa znalazłam bo jej usługi w porównaniu do ceny jaka sobie życzy za wizytę są nieadekwatne.

reklama
Do góry