reklama
iga2421
Fanka BB :)
Ja mam dopiero w 3 miesiacu dzis jedziemy na pierwsze szczepienie na Rota
My na rotawirusa nie szczepilismy bo naszemu malemu sie ulewalo i nie mozna bylo a przeciw pneumokokom to mi ta stara rura (pieiatra z osrodka zdrowia) dopiero wczoraj powiedziala i sobie poczytalam ze sepsa itp a moj maz na to ze u jego sasiadow bylo dziecko 2letnie co dostalo goraczki i pojechali do szpitala i juz nic nie mogli zrobic w ciagu 12 godz dziecko zmarlo. Od razu decyzja szczepimy!
annemarie
ja biore kortyzon i na tarczyce,nie sadze zeby wapno i wit D w czyms zaszkodzily.Jak karmisz to dziecko to w sumie z ciebie wysysa.Moja siostra ma 5 i osteoporoze .Z tego co juz na temat przestudiowalam matki karmiace wrecz powinny brac wapno i witaminy.
iga2421
Mnie tez. W ciąży była mowa tylko o witaminach a nikt nic nie powiedział ze przy tarczycy takie jaja mogą być. Nawet pani endokrynolog która "tak się na wszystkim zna" a propo już innego endokrynologa znalazłam bo jej usługi w porównaniu do ceny jaka sobie życzy za wizytę są nieadekwatne.
reklama
Ewunka
Też bym chciała wiedzieć jakie są z tego kozysci. ?Anne a mogłabyś mi wyjaśnić czemu wapno i d3? Nikt mi nigdy o tym nie wspominał...
Podziel się: