iga2421
Fanka BB :)
Też bym chciała wiedzieć jakie są z tego kozysci. ?
Na poprzedniej stronie Anne napisala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też bym chciała wiedzieć jakie są z tego kozysci. ?
Myślę że jak będziesz łykać komplet witamin dla marek karmiących zdrowo się odżywiać różnorodna dieta to dla Ciebie wystarczy .Nie dajmy się zwariować bo pół apteki by musiał łykać .Witaminy biore tylko zastanawia mnie ta witamina D bo dziecku daje codziennie witD i jak ja jeszcze zaczne brac i on ode mnie sciagnie to czy nie przedawkuje?
Hmmmmm nie wiem czemu Cię bolą ......ale nie wiem też czy wapno i witamina d3 dodatkowo załatwi sprawę .Ale spróbuj byle byś nie przedawkowania bo w Twoich witaminach jest juz pewnie D 3Dieta nie zawsze jest w stanie wszystko zalatwic.Cos musi w tym byc co napisala Anne bo niby dlaczego bola mnie kolana skoro lykam witaminy i mam bardzo bogata i zdrowa diete?