reklama
annemarie
Fanka BB :)
gdyby ktoras chciala podniesc sobie cisnienie,bo ma np.za niskie to proponuje obejrzec film pt: Gdzie jest moje dziecko? wczoraj przez przypadek znalazlam go na you tube (w wersji polskiej) zaczyna sie niewinnie a potem ...cholernie ciekawy,pomimo wszystko plecam
iga2421
Oj tam oj tam [emoji16]A i jeszcze jedno!!! Niebajka wyspij sie dzisiaj w nocy bo to prawdopodobnie twoja ostatnia przespana noc na baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dlugo!!!
Ja mam dopiero w 3 miesiacu dzis jedziemy na pierwsze szczepienie na RotaA ja trochę z innej beczki.... Dziewczyny które mają bobaski szczepilyscie dzieci może przeciw pneumokokom? I jak to szczepienie zniosly bo my się zdecydowaliśmy zaszczepić.
reklama
annemarie
Dlatego,ze kortyzon,heparyna i leki na tarczyce powoduja osteoporoze ciazowa.Tez bym na to nie wpadla, dziewczyna z innego forum brala to wszystko pare razy podchodzac do in vitro.W styczniu w koncu urodzila blizniaki.Cala ciaze ciagle bolaly ja kosci i stawy,kregoslup masakra-ale wszystko zwalala na ciezar ciazy.Urodzila i juz nie wstala z lozka,ma pekniete 3 kregi i sitko w kosciach. Dopiero jakos madry lekarz na to wpadl i zrobil jej badania.Az sie sama przerazilam.
Podziel się: