reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Od rana dwie dobre wiadomości, nowe dzieciątko na świecie - gratulacje dla niebajki :) i dwa serduszka :):): Super
Co do l4 ja juz pewnie bym siedziała u rodzinnego, wiadomo jak jest nawet jak będziesz zwolniona z części obowiązków to i tak nie wierzę, ze nie zdarza się sytuacje, w których akurat nie bedzie nikogo w pobliżu do pomocy i sytuacja bedzie wymagała zebys jednak jakiegos dziadka dźwignęła...

Agatek musisz jak najszybciej przestawić wszystko w głowie, zakazuję takiego myślenia;) ja i nie tylko ja trzymamy kciuki a to naprawdę ogromna siła sprawcza :):) dlatego musisz nam pomóc i nastawić się optymistycznie :):)

reklama
Agatek, głową do góry i wizualizacja tylko dobrego finiszu :) zrobilas, co moglas, teraz tylko spokój Cię uratuje!

Annę, no jak na pierwszy dzień meteorologicznej wiosny, to śniegu ze hohoho! Ale podobno ns wschód idzie!

Marluna, dziewczyny już sporo powiedziały. Szczera rozmowa z szefową i zwolnienie od rodzinnego na cokolwiek! Nie ma co czekać na negatywną odpowiedź organizmu. A Ty przecież w ciąży bliźniaczej jesteś, czyli do kwadratu i radości, i dolegliwości! Tyle się staralas, ze teraz bez skrupułów walcz o te Maleństwa!

O fak,jak u was pada to u mnie w nocy zacznie tez,linia Poznan-Berlin=:O =:O =:O

Oj tak pada, wszedzir bialo, u nas to chyba najwiecej tej zimy!

marluna, marsz do lekarza,albo sie zwalniaj. Ja w biurze pracuje,ale tez ide na urlop juz po trannsferze, bo nie chce stresow! Marsz!

agatek, ogarnij sie!:)))

niebajka,cudownei gratulacje!!!

witam pierwszego dnia wiosennego mca:) gdy wszystko budzi sie do zycia:) nie wiem czy wiecie,ale np. moje dzieci tez:D

Jade juz, jestem w drodze do kliniki. Bede podgldac.. 3majcie kciuki niech bedzie w koncu lepiej z liczba.. przynajmniej 10..!

U nas w łódzkim ta pogoda tez niespecjalna , snieg , snieg z deszczem co oczywiscie troszke juz zaczynam odczuwac jako bol glowy , ale narazie delikatny...

reklama
Tak za oknem :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    626,1 KB · Wyświetleń: 67
Do góry