24magda09
Fanka BB :)
Anika oby tak było )bo jak zobaczyłam ta piękna corcie Emi to wróciły moje wspomina i kolejne marzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam wrócić do pytania z pierwszego postu. Czy Wasze rodziny wiedzą o Waszych staraniach o dziecko, wspominacie im o in vitro? My jesteśmy na początku drogi, umówiliśmy się na pierwsza wizytę w klinice invimed. O naszej decyzji nie mówiliśmy jeszcze nikomu.
Pierwszy pozytywny test wyszedl 6 dni po transferzeEwa, mam nadzieję, że klinika szybko odpisze i zaprosi Cię na bete
Od którego dnia po transferze robiłaś testy?
Dzieki za slowa otuchy walcze walcze ale jestem coraz slabsza placze bez powoduEwa to bardzo przykre że 5 razy poronilas nawet nie wyobrażam sobie co przeszlas mam nadzieję że kruszynka zostanie z tobą-no musi zostać!!! Ale podziwiam cie kochana jednocześnie że po takim bolu masz siłę do dalszej WALKI. To najważniejsze, aby spełniło ci się to największe marzenie odpoczywaj i nie stresuj się,je też coś mam ostatnio ciężkie dni ze swoim M. ale pamiętaj to minie
Ja od 6 po transferze zaczelo sie pokazywac najpierw slabo a teraz szybko i wyraznieEwa, mam nadzieję, że klinika szybko odpisze i zaprosi Cię na bete
Od którego dnia po transferze robiłaś testy?
Ewa nie pamiętam już twojej historii ale wiesz kochana ze możesz być w ciąży a poronienia to już chyba inna przyczyna,czy po tych 5 poronieniach masz zmienione leki albo jakieś dodatkowe badania przed? Musisz wierzyć że tym razem się uda obyś mogła iść jak najszybciej na betę.Dzieki za slowa otuchy walcze walcze ale jestem coraz slabsza placze bez powodu
Ale mam powody to wszystko jest coraz ciezsze ale wierze do konca
anika a Cienie nie korcie zrobić tescik; )) które to twoje podejście no już nie pamiętamMagda, to przeZiębienie to na szczescie
Dzieki magdaEwa nie pamiętam już twojej historii ale wiesz kochana ze możesz być w ciąży a poronienia to już chyba inna przyczyna,czy po tych 5 poronieniach masz zmienione leki albo jakieś dodatkowe badania przed? Musisz wierzyć że tym razem się uda obyś mogła iść jak najszybciej na betę.