Magdalenka
Fan(ka)
Nikita! Mój synek jest leczony przez nefrologa ze szpitala na Niekłańskiej dr Zwolińska i chirurga dr Wróbla. Zaczynaliśmy u chirurga z AM na Oczki dr. Haneckiego. Znajoma ostatnio też miała taki problem z dziewczynką i po jej wywiadzie i kilku konsultacjach udało jej się ustalić, że lekarze z Szaserów są OK. Jeśli leczą Cię tam z Kasy chorych to wydaje mi się, że to co Ci zaproponowali jest wporządku - wiem nie jestem lekarzem - i dokąd nie ma zapalenia ukladu moczowego to można obserwować. Zawsze można póść na jedną konsultację i zapytać co dr. inny myśli widząc takie wyniki i klisze. Uważam, że nie sztuką jest dać sięwpęzić w prywatne wizyty, które są kosztowne, a zabiegi jeszcze bardziej np. 1 ml defluksu (jeśli 1 wystarczy!) kosztuje około 1 000 PLN, a do tego jeszcze sam zabieg i kolejne badania konieczne po zabiegu. KOniecznie zwróćuwagę na tę zastawkę w cewce moczowej czy jej nie widać na zdjęciach z cystografii!!!!! A tak wogóle to czy Twój mąż nie ma podwyższonego ciśnieni? Może się okazać, że sam mial taką!!! Mój okazuje się, że nie ma praktycznie jednej nerki! To ważne na przyszłość jak zacznie mu skakć ciśnienie i będą mu mówili, żeby pfrzestał solić- myśmuy u mojego bawili siętak pzrze 3 lata i wszysscy zawalali na te sól!!!
POzdrawiam Magdalenka
POzdrawiam Magdalenka