reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książki, filmy - polecamy

reklama
Piła I super natomiast II już przewidująca...Już ponoć III jest. Czekam na to.
Uwielbiam zresztą oglądać horrorki, thilerki...
Ostatnio oglądałam horror Zejście. Masakra!!!!

A czytam teraz ksiązkę Robina Cooka. Marker. Też lubie tego rodzaju opowiastki!

co do teksańskiej masakry piłą łańcuchową to ciekawe co ćpałą osoba wymyślająca ten film

ja zakupiłąm 8 książek Agathy Christie i namiętnie sie zaczytowuję, pochłaniam jedną książkę w 2-3 dni :)

"Diabeł ubiera się u Prady" - filmu nie widziałam, łyknęłam za to książkę. Jeżeli któraś uważa, że ma kiepskiego szefa, albo że szefowa się czepia, to koniecznie musi przeczytać. Czepialstwo do granic absurdu. I świat wielkiej mody, w którym połowa nazwisk słynnych projektantów nic mi nie mówi (choć faktycznie istnieją, a ich rzeczy na allegro osiągają zawrotne sumy).

o tez polecam te ksiazke i kolejna tej samej autorki Portier nosi garnitur od D&G, z tego samego typu jest ksiazka Blizniacy z Tribeki, tez zupelnie odjechane nowojorskie zycie

reklama
Te książki czytałam jeszcze przed ciążą ...ale mialam wtedy dużo czasu....I prawdę mówiąc "Diabeł" trochę mi się ciągnął i oczywiście można przewidzieć happy end.Ale czytałam kiedyś artykuł o Annie W. prawdziwej redaktor naczelnej , która w książce jest Mirandą to faktycznie jest suka do kwadratu w dodatku ostatnio Jolanta Pieńkowska opowiadała ,ze gdzieś ją widziała na pokazach mody to od razu dwie panny podleciały z wodą a ta omiotła je tylko wzrokiem no prawdziwa beach.Ale bardzo szykowna .Natomiast w filmie jest pokazana w sposób dość sympatyczny no i gra ją Meryl Streep.

Z tej serii o Nowym Jorku jeszcze jest "Niania w Nowym Jorku" też takie podobne czytadło...

Do góry