reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książki, filmy - polecamy

reklama
A z innej beczki: Robin Baker, Wojny plemników.
Co się dzieje, kiedy w organizmie kobiety znajdą się plemniki kilku mężczyzn? Który ma szansę? Co, jak i dlaczego. Wymyślone scenki z życia, potem tłumaczone przez naukowca, ale w przystępny i ciekawy sposób. nie przebrnęłam tylko przez zawiłe opisy ostatnich rozdziałów, gdzie scenki to m.in. zbiorowy gwałt kobiety przez żołnierzy w czasie wojny. Ale pierwsze fajne do poczytania po prostu z ciekawości.

ja jestem molik książkowy i mimo ze mam trójke dzieciaków to musze czytac bo jest to moja pasja :tak: teraz już spią i mam czas Zaczęłam dziś Małe dzieci - Tom Perrotta - Onet.pl Czytelnia nawet ciekawa może dlatego że temat bliski nam matkom a ostatnio poprawiałam sobie humor Dom nad rozlewiskiem - PĘtlaCzasu.pl i teraz zamierzam upolowac kolejną częśc Powroty Nad Rozlewiskiem | Małgorzata Kalicińska → Księgarnia Gandalf i całkim ciekawa była Dzika lawenda - Belinda Alexandra .Nie moglam zmordowac :no: Wybierz wydanie książki - Książka - Wirtualna Polska ale to mi sie bardzo podobało Historyk - Książka - Wirtualna Polska dla lubiących romanse proponuję Zapach kwiatów kawy - Sztuka i jedzenie - Dookoła stołu / nawidelcu.pl i Pocałunek Liszta SUSANNE DUNLAP myślę ze na razie wystarczy za jakis czas podrzuce Wam następne tytuły a teraz polujcie na książki i czytajcie bo warto aaaaa tu jest link do fajnego bloga o książkach Czytam więc jestem - Onet.pl Blog

Załączniki

• 051408083341.jpg
    051408083341.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 157
Ostatnia edycja:
reklama
rany ja ostatnio nie mam głowy do czytania czegos poważnego, więc rąbię Chmielewską i się śmieję jak dzika :-) w między czasie Christie, a że teściowa zaopatrzyła mnie chyba w ponad 20 książek Chmielewskiej to mam co robić, można się miło zrelaksowac :-D

Do góry