reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

Madzioolka ściana książeczkowa bomba
a mi tez kilka razy zerowało koszyk na arosie...
teraz juz sobie tytuły zapisuje bo potem nie pamietam...

reklama
MamoM, to i tak nie jest z Tobą najgorzej, moja lista już się naprawdę wymyka spod kontroli... w zasadzie to... kilka list:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Andariel, ja mam
nawet nie wiesz jak bardzo CIę kocham jesienią- są wszystkie pory roku i album mojego dziecka a u babci mamy tągłówną, prototyp i ja je kocham, ale Miesio musi dorosnąć, bo go nudzą:sorry2: Ale kiedyś na pewno doceni ilustracje! NA minimini leci ta bajka i babcia nam nagrywa, bo jest naprawdę boska, warta grzechu spędzenia paru chwil przed tv:tak: leci 2x dziennie. A co do królika- zupełnie inny niż beatrix potter:tak:
Swoją drogą ta ksiażka Powiastki Beatrix Potter - Potter Beatrix za 91,99 zł | Książki empik.com , to póki co niekwestionowana królowa naszej kolekcji- U W I E L B I A M!!!!

A ile w arosie płaciłyście za dostawę? czy były wszystkie zamówione pozycje? ile sięczeka na ksiażki?

Aestima jak dla mnie to i tak lista jest mega :zawstydzona/y: zwłaszcza ze praktycznie kazda pozycja powyzej 20zł :zawstydzona/y:

co do arosa to za przesyłke płaci sie 9,99zł bez wzgledu czy przelew czy przy odbiorze płacisz
ja jeszcze sie nie zpotkałąm zeby nie było jakiejs pozycji, przy kazdej pozycji maja napisane ile jest dostepnych egzemplarzy danej ksiazki
ja teraz zamówiłam 16 stycznia i nadal nie mam jutro raczej nie dostane bo na razie 61% zamówienia mam skompletowane ale we wtorek raczej bedzie

Aestima z mojego zamówienia przed świętami były wszystkie pozycje, termin realizacji był zgodny z tym co podają na stronie (ale kojarzę że któraś forumka bardzo długo czekała aż skompletują wszystko) a za przesyłkę płaciłam 4,99 bo wzięłam In-post (na pod domem praktycznie)

Aestima co tam kupujesz?
z arosa jak wklejasz linki nie przez to dodawanie linku to normalnie w okienku w którym piszesz, wtedy działaja-dzis to odkryłam

Madzioolka i faktycznie tak szybko miąłas do odbioru paczke? płaciłas przelewem?
ja podejrzewam ze dłuzej sie z moimi zamówiniami schodzi bo ja zawsze przelewem płace i zanim on przejdzie do nich to prawie dzien mija...

reklama
ja z arosa ostatnio dostalam w terminie, zawsze biore u nich za pobraniem i to mi się zdarzyło, że nie było jednej pozycji (chociaż niby mieli na stanie) i wyniknela z tego nieprzyjemna sytuacja, ale aros się odwdzieczyl, wiec nie roszcze pretensji... ogólnie uważam, że aros to SAMO ZŁO!! ;-)

mamoM dzięki za link do książeczki, kiedyś widziałam, ale już mam szczerze dość tego typu pozycji ;-) poza tym ja poważnie nie mogę już nic kupować :-(

Aestima co to za książeczka? parszywe linki arosowe! no i co tam masz w koszyku?

forever też uważam, że wyszukiwarka arosa, no i w ogóle stronka - wielka porażka! ale ceny niestety baaardzo konkurencyjne zazwyczaj!

Do góry