reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
No to ja się chcę z Wami podzielić wreszcie tym co przytachałam z biblioteki:
1. Krecik i ogród - rozkładana, tektura, stylistyka wiadoma - mam słabość :zawstydzona/y:
2. Dobranoc.Magiczna książeczka Obrazki magicznie się zmieniają - tektura i na każdej stronie wklejony fragment który zmienia się w zależności od kąta patrzenia, swego czasu był szał na takie pocztówki - Młoda zachwycona, lubi też drapać to miejsce
3. M. Strzałkowska - Piłka - tektura, wierszyk, sympatyczne ilustracje
4. Mysia zna kolory - format nie za duży ale poszczególne strony rozkładają się na większe z danym kolorem - papier zdecydowanie za cienki ( ale inaczej by się nie dało poskładać ) czyli ogólnie ostrożnie
5. Zgadnij kim jestem Owady - z tej serii już brałyśmy coś - tektura, boki się odginają i wtedy widać danego owada plus krótki wierszowany tekst
6. Rozkładanki niespodzianki tórjwymiarowe zwierzęta na wsi - podobny problem jak z Mysią ale nawet poważniejszy bo papier cieńszy, rozłożone zwierze duże i robi wrażenie ale wszystkie mniej lub bardziej sfatygowane
7. Czarna książka kolorów - dla mnie bomba - Aestima kiedyś pisała o niej to wzięłam obejrzeć - również czarne wypukłe rysunki, tekst białe litery i czarne wypukłe kropki a na końcu alfabet - napewno będziemy ją chciały mieć w swojej biblioteczce
edit: i jeszcze "Kicia Kocia gotuje"

Ostatnia edycja:
Forever ale macie fajna biblioteke :-) muszę też do naszej wdepnąć :tak:
Natknęłam się na necie na taką książkę i myślałam ze fajna to moim chłopakom na walentynki kupię - wspólny symboliczny prezent. Ale popatrzcie na drugi link - nie podoba mi sie :no:
AGRAFFKA - NEWS
AGRAFFKA - NEWS

reklama
Do góry