reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

kati Rymobranie mamy, obydwie z Emi ją lubimy choć nie zniekształcam słów jak autorka, książeczka z naklejkami Poznajemy 200... suuuuper - mamy bodajże 3 z 4 i ciągle do nich wracamy:tak:

aha mój M zakupił wczoraj po raz pierwszy książeczkę dla Emi, sam z siebie, szok:laugh2: 'Kot we butach' (mamy różne wydania+z naklejkami:-p)

reklama
śliczna ta króliczkowa książeczka :)

Mi wyzerowało koszyk na arosie i wielka dooopa bo nie pamiętam kilku pozycji :(:(:( (i to że mam zakaz kupowania książeczek nie ma tu żadnego znaczenia :p)

Zobaczcie jeszcze tutaj, ściana książeczkowa - niezła fantazja :-)
Pinnable Me Friday!

myślę o polskojęzycznych, jak najbardziej - a może trza by w empiku osobiście zapytać i sprowadzą?

edit. wstała Nuśka, zobaczyła książkową ścianę i mówi: "sklep":)

Ostatnia edycja:
reklama
Madzioolka - Młoda by zwariowała przy takiej ściance :-pKompletnie mi się nie podoba Aros pod względem odnajdywania pozycji...:no: Ja jakoś ostatnio nie mam ciągu książeczkowego - i biblioteka i cała wielka szuflada oczekujących :-p- więc tylko co ciekawsze pozycje do listy prezentów dopisuję.

Do góry