reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

MamoM tak, miałam w terminie. Ja wszystko przelewami płacę, u mnie z gotówką bardzo krucho, zazwyczaj mam tylko kilka zł na kawę z automatu u mamy w szpitalu :)

Odnowiłam moją listę książeczkową i uzupełniłam o kolejne pozycje ale już mi trochę przeszedł szał na zamówienie i jakoś sobie przetłumaczyłam że jak zamówię to co chcę za tydzień czy dwa to świat się nie zawali... ciekawe ile wytrzymam w takim postanowieniu :p
Na pokrzepienie działa tylko to że Maja ostatnio preferuje opowiadania z fabułą, pełne historie. Pisałam jakiś czas temu że dostała po chrześnicy T całą serię Disney i aktualnie wałkujemy kilka razy dziennie "Zakochanego kundla". T ściągnął też bajkę ale w momencie kiedy psy zaczynają się atakować i gryźć kazałam wyłączyć i pozostajemy tylko z wersją książeczkową bo tą mogę zinterpretować wg własnego uznania a Maja póki co taką ocenzurowaną wersję przyjmuje :)

reklama
ja długo czekałam na wysyłkę z merlina (i jedna pozycja była niedostępna)
Aestima, kasia tak dla serii Alberta, kilkakrotnie oglądana przeze mnie w empiku, ale jak najbardziej z zakupem poczekam

zamówienie z arosa juz wysłane, pewnie jutro bedzie

ale sie wkurzyłam czesc ksiazeczek które zamówiłam teraz są poobniżane jeszcze bardziej np. Lalo gra na bębnie z 15,52zł na 13,93zł

i wiele jest takich pozycji, szczególnie tych drozszych a do tego wiekszosc tytułów maja wpisane ze dostepny jest 1egz. :szok:
co oni likwiduja sie czy jak????

mamoM właśnie zerkam na arosa i nie wiem o co chodzi - tam gdzie było -25/27% jest teraz 30% i rzeczywiście dostępny tylko 1 egz. i tak na większości dziecięcych...no cóż pare złotych mniej by było :/

kasiawilde no pewnie ze dobre i pare groszy, a przy kilku ksiazeczkach to pewnie i z 10zł by sie uzbierało
najbardziej mnie niepokoja te pojedyńcze egzemplarze, bo ja maiałm plany jeszcze kupic w nastepnym miesiacu kilka ksiazeczek :baffled:

reklama
Do góry