reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

dotarł nasz Elmer:tak:dla Ninki już za proste te historyjki (dla niej Martynkowe opowiastki lepsze), a Leosiowi się podobają; a ja na razie uważnie się przyglądam, nie ma ani euforii, ani zawodu;-)

reklama
Mamo M jak zamówienie z arosa? dotarło?
Adariel to fajnie że się wstępnie elmer spodobał :-)

Ja dzis wstąpiłam do Auchan i zostało kilka książeczek (z tej wyprz ) i zakupiłam ta:
Mariusz Niemycki - Na wsi
i też tego autora "Na budowie" po 4 zł każda fajna ale Mati dostanie za niedługo
Ostatnio dostał od mojego taty :
Angielski z obrazkami. Owieczka Zizi na wsi - Malicki Marcin za | Książki empik.com
bardzo fajna książeczka i ma słówka po angielsku i po polsku :-) (kupił za 4 zł)
są jeszcze takie
owieczka zizi - wyniki wyszukiwania, wyników 3 - Merlin.pl

Mamy już zamówienie z arosa, u nas hitem okazała się książeczka: Jest tam kto? oraz Piłka Eli. No i jeszcze zima na ulicy Czereśnowiej. Elmer póki co po kawalku czytany, bo Maja wyrywa go z rąk...

Miesio kocha Elmera... oglądać:sorry2: Póki co chłonie ilustracje i pozwolił na przeczytanie tylko pierwszego opowiadania. Fascynują go kolory i to, ze tam są takie dziwne drzewa- wciąż pyta co to i jak mówię, że drzewa to się śmieje:-D

Mrsmoon
, Miesio swego czasu ubóstwiał piłkę Eli, teraz też często po nią sięga:tak: Jest tam kto też b. lubi:tak:

kati przesyłka z arosa dotarła do mnie wczoraj, przejrzałam juz wszystkie ksiazeczki i "mam cie mały wombacie" SUUUUUPER
Mati za to zauroczony "1001 drobiazgów w miescie"
dostał jeszcze "ZOO wiersze mojego dzieciństwa" i "skad sie bierze mleko" tez ciagle przeglada

UWAGA UWAGA
Jutro darmowa wysyłka na fabryka.pl powyzej 20zł zakupów
:-D
2_03.jpg

Ostatnia edycja:
andariel my jeszcze nie mamy żadnego Elmera, nie wiem czemu cały czas mam wrażenie, że jeszcze za wcześnie dla Emi... A jak jest ulubiona książeczka Leo i Ninki (Martynka z brokatem?:-p)?
kati fajnie, że udało Ci się coś znaleźć ciekawego na wyprzedaży:tak:
moon a ile w ogóle zakupiłaś książeczek?;-) Ulica Czereśniowa jest świetna! my mamy Lato a Wy?
mamoM super, że obydwoje z Matim jesteście zadowoleni z nowych książeczek:tak: przyznaj sie, ile łącznie macie książeczek???;-)

martadelko - złośliwcze:-p - my co rusz zmieniamy książeczki - Ninka czasem ma "fazę" na coś konkretnego (ostatnio np. męczyła nas Królewną Śnieżką, bleeee), a Leo lubi wszystko - na chwilę, byle były ilustracje ciekawe; sporo mamy zbiorowych opracowań, jak np. wielka księga bajek (wg mnie nic specjalnego - prezent - ale Ninka lubi); oboje lubią sobie usiąść i wertować kartki; na pewno kolejne Martynki zakupimy, bo fajnie się czyta:tak:no i mi akurat kawałek brokatu na okładce nie specjalnie przeszkadza - gdybym jeszcze miała książki segregować kolorystycznie to chyba bym na łeb upadła:eek:

reklama
My dzisiaj byliśmy u znajomych i pożyczyliśmy 4 książki o Peppie, uff, bo te 2 co mamy już wychodzą mi bokiem i miałam właśnie zakupić kolejne a tak zaoszczędzimy trochę:)
Mamy pożyczone : maleńkie stworki, stary fotel, zęby pana dinozaura i dzień sportu.
Miesio kocha Pepę a i ja jestem pozytywnie nią zaskoczona ( ksiażeczki budzą o wiele więcej sympatii niż bajka) i nie mam nic przeciwko.

Do góry