reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
Madzioolka a co macie fajnego z okienkami?;-)

mamoM hehe, tak sobie troszkę ząrtujemy z Kajtusia:) Ja nie przepadam, choć znam dużo gorszych książek. Powiedzmy takie 3+. Marysia kiedyś uwielbiała, ostatnio rzadko po niego sięga.

szykuję się do większego zamówienia. Ktoś zna, poleca, odradza?
ZAKAMARKI - Jak tata pokazał mi wszechświat
ZAKAMARKI - Mela na zakupach
ZAKAMARKI - Zimowa wyprawa Ollego
ZAKAMARKI - Jak tata się z nami bawił

mam wrażenie, że był taki szał na książki rok temu, pół roku temu, a teraz nie mogę nic znaleźć co by mnie powaliło od razu. Jestem bardziej wymagająca? Czy po prostu wszystkie najlepsze tytuły już mam? nie mogę się na nic zdecydować. I zamknęli moją ukochaną księgarnię:(

Jak tata pokazał mi wszechświat - u mnie też na liście
Mela wygląda ciekawie, nie znam
Jak tata się z nami bawił - jakoś do mnie nie przemawia

ja niedawno pisałam o Emi ulubionych na ten czas, więc się nie będę powtarzać

trasiu mam podobne odczucia jak Ty! nie tylko do książek ale i do zabawek...

mamoM ja też nie dawno pisałam, chyba na poprzedniej stronie co u nas jest czytane
trasiu nie posiadamy żadnej z powyższych, ale Ulfa mamy - "Cynamona i Trusię" i "jak mama została indianką" i Kubi nie chce czytać ani jednej ani drugiej...
co do wyboru książeczek czy zabawek to też mam podobne odczucia...

jestem straszna ale tak się cieszę, że Emi już nie sięga tak jak kiedyś po książki ze zwięrzętami:sorry2:
Madzioolka mamy obydwie, zresztą o pierwszej to kiedyś wymieniałyśmy się poglądami, drugą mamy od 2 m-cy, Emi też lubi ale nie żeby wałkować;-)

reklama
jestem straszna ale tak się cieszę, że Emi już nie sięga tak jak kiedyś po książki ze zwięrzętami:sorry2:

haha, jak ja cię rozumiem:zawstydzona/y::-D kurczę, naprawdę nie mogę się doczekać aż Szymuś zrobi się taki "ogarnięty" książeczkowo i będziemy czytać coś razem. Bo jego pieski hau, oczka, noski i inne takie ostatnio mało mnie kręcą:zawstydzona/y:

Do góry