reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

na pewno obadam Tupcia Chrupcia przy okazji!

a ja bym chciała jakąś serie książeczek dostać o małym chłopcu... nie żadnym zwierzaku, pluszaku czy innym yeti.. bo w sumie tylko alberta albertsona mamy 'normalnego', znacie coś?

reklama
a ja bym chciała jakąś serie książeczek dostać o małym chłopcu... nie żadnym zwierzaku, pluszaku czy innym yeti.. bo w sumie tylko alberta albertsona mamy 'normalnego', znacie coś?

kasiawilde może cos takiego:
Katalog / Maks buduje statek piratów - maleksiazki.pl

my mamy Maks zostaje mistrzem świata, ale jeszcze schowana narazie

no i w tej akurat kilka tekstów nie za bardzo mi podeszło - niemiłe, niegrzeczne :baffled:

nie wiem jak reszta...

a mi jakos Tupcio Chrupcio się nie podoba, nie mamy żadnej swojej, z biblioteki wypożyczyłam raz i małe zainteresowanie

mamoM Maksa nigdy nie widziałam, ale na pewno poszukam w księgarni i konkretnie przejrzę, dzięki!
trasiu no jakże ja mogłam zapomnieć o Kajtusiu?!?! chcesz może sprzedać? ;-):-D w sumie nie możesz, bo pewnie Szymuś zapała do niego wielką miłością niedługo!

kasiu takich rarytasów się nie sprzedaje:-p a Szymuś póki co woli książeczki o zwierzątkach.
Soją drogą wiecie... trochę mnie męczy czytanie z nim książeczek:zawstydzona/y: Marysia już taka "zaawansowana" a z nim od początku te wszystkie pieski hau, kotki miau, gdzie jest oczko, nosek... chwilami naprawdę mi się nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zasypiam przy tym.

reklama
traschka naprawde Marysia tak szaleje za Kajtusiem??
my mamy 1 książeczkę i bez szału, a i ja zachwycona nią nie jestem :baffled:

dziewczyny a jakie są obecnie u was top listy książeczek?

Do góry