reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
nie... jakoś wasze wypowidzi mnie zniechęciły;-) My męczymy Martynkę... taką z fioloetowo-różową okładką i brokatem:baffled: ale tylko n okładce! Poza tym w środku niektóre opowiadania mają przepiękne ilustracje, a niektóre są obrzydliwe! I to cała bajka albo super, albo cała fatalna. A ilustrował cały czas ten sam gość. Marysia uwielbia Martynkę, ja jakoś średnio...

no nasze maluchy już mają konkretnie wyrobione gusta ;) dlatego ja czekam na dostawę 'Wielkiej księgi bajek Boba Budowniczego' czy coś takiego :zawstydzona/y:

aaaa kobitki za tydzień czy dwa wychodzą 3 kolejne części Kici Koci!! aros czeka więc czerwcówkowe oblężenie :laugh2:

kasiu
Gospodarz Gustaw takie;
http://www.rembertow.e-bp.pl/ini.ph...le=10&sgf=&sgf2=&snf=&szukaj=Gospodarz Gustaw
tematyka rolnicza wiec Mati w swoim żywiole, ale nigdzie juz ich kupić nie można - wyhaczyłam używane za grosze, a najpierw je w bibliotece wyłowiłam

Mame Mu mamy całą serie (kupione na allegro używane za 45zł!!)
narazie czytamy Na huśtawce i Buduje - Mati słucha i teksu w sam raz

Billy'ego mamy tez całą serie, ale narazie dostał jest zly (nie jestem zachwycona niektórymi tekstami wiec zmieniam na bardziej do przyjecia) i tajemniczy kot (ok) - Mati bardzo lubi te ksiazki a ja juz prawie na pamiec znam...

Ostatnia edycja:
mamoM my mamy jakąś Mamę Mu... chyba sprząta i dla nas tekstu za duuuużo na teraz, ale okazję świetną złapałaś, nie ma co! mnie te książki nie zachwycają, ale Kubi krowy kooooocha! no i inne zainteresowania, ma podobnie jak Mati bardzo rolnicze :) a tak w ogóle to jak Matiemu się podoba u Twoich rodziców? pewnie szałłłłł?

kasiu no ja tez w szoku jestem ze tyle czytania na stronach a Mati siedzi i słucha i kartek nie przewraca, ale sie ciesze :-)
mała biblioteka sie u nas robi...

no u dziadków jest szałłłłł - pojazdy, zwierzaki jak w raju ma :-)
ale teraz u mojej siostry 9jego kochanej cioci) jest mały bobas wiec on jak tam jedzie to tylko "ciocia" i "dzidziś" jest, tylko by siedział przy małym, tulił, woził itp.
cóż traktory i zwierzaki przegrały z bobasem :-D

forever to u was zagadnienia dla chłopaków na topie ;-)

reklama
mama MATIEGO - Młoda uwielbia pociągi :tak: Ja kompletnie nie różnicuje tematy na płcie, a tak w głębi duszy wolę takie "życiowe" niż bajkowe księżniczki czy takie tam. Ale gotowanie i przyjęcia - życiowe :-p - też jest grane.
Temat "bobas" - praktyczne sprawa :happy: - o ile dobrze pamiętam u Was rodzeństwo dla Matiego w planach więc będzie jak znalazł. :tak:

Do góry