reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

U nas nie inaczej - Jabłonka Eli, Ela na plaży i Lato Stiny
Maja nawet w górach zbierała skarby jak Stina: sianko, kamyczek i szyszka :-)

W następnym tyg będę robić zamówienie w Arosie i Mysi Domek jest numerem 1 na liście :) (Felka :-))

Doradźcie mi jaką książkę możemy kupić znajomym - za 2 tyg biorą ślub i zamiast kwiatów poprosili o książkę bo chcą mieć w domu biblioteczkę. Tylko co kupić??? Jakieś propozycje tytuły???

I druga moja prośba - jaka to książka: www.ksiegarniadrzewiec.pl/?page=onas zdjęcie nr 5 ze zjeżdżalniami. To księgarnia w Krynicy do której nie było nam niestety po drodze czego strasznie żałuję jak dziś weszłam na ich stronę :-(

reklama
Madzioolka hehe, Marysia też zbierała nad jeziorem skarby jak Stina. Niestety nad morzem stwierdziła, że boi się fal i nie chciała iść drugi raz wrzeszcząc na cały Rewal "nie ce na plaże!!!" I cały tydzień nad morzem skakała na trampolinie albo darła się nad morzem, jak już ją tam w końcu zaciągneliśmy...

Nam ostatnio książeczki z biblioteki podchodzą - widzę jak Młoda "dorosła" w tej materii - sama ogląda, wie o czym jest, wie o czym chce czytać, powtarza słowa - np. "konduktor" ćwiczy twardo.

forever biblioteka:tak:

Bobo. Poznaje świat - wczoraj po raz pierwszy czytany:tak: Emi oczywiście zachwycona! ponad 120 stron słuchała i oglądała ciuchuteńko, co jakiś czas tylko wyrywały jej się słowa jak zobaczyła coś co lubi np kotka i słonia, ilustracje a raczej kolorystyka powiedziałabym ponure (granat i czerwień) ale pierwsza książka też w 'smutnej' tonacji raczej; książka bardziej spójna, na zasadzie - rozdziały łączą się w całość choć można jak w pierwszej czytać osobno ( u nas zawsze całość); tylko nie wiem czemu zabrakło w książce dziadka...? Bobo jedzie tylko do babci i Emi parę razy pytała się: a gdzie dziadzia?. Oj wiem, że to będzie hit na długie miesiące:tak:
Jabłonka Eli czeka, ale już w autobusie przeczytyłam i się zachwyciłam, po pierwsze gabarytowa książka większa od Eli na plaży, no i o wiele więcej tekstu! czy którąś książka z serii o Eli bądź Ela i Olek też są takie większe??? piękne ilustracje:tak:

Madzioolka a co jeszcze zamawiasz???:-)

Ostatnia edycja:
Felka no właśnie nie mogę się zdecydować :p na pewno Mysi Domek. A widziałaś - wyszła druga część: Sam i Julia w teatrze :) do kupienia w przyszłości :tak:
No i ciągle nie wybrałam nic dla znajomych więc jeszcze się wstrzymuję z zamówiniem.
Chciałam bardzo 'Kamyki Astona' (grafika trochę mroczna ale treść świetna) ale nie ma ich w arosie ;/

reklama
Do góry