reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

Jabłonkę ELi! Będę niedługo pisała posta o niej na blogu. U nas to hicior i Miesio każe nam scenki odgrywać- on jest Olkiem, ja mamą a tata Elą:-D i idziemy na targ po nową , " duzią" krzyczy Miesio- Jabłonkę.

reklama
moon Maja zainteresowana książką 'Jak tata pokazał mi wszechświat'? nie za poważna? jest jeszcze 'Jak mama została indianką' (kupiłam kiedyś w prezencie dla 3-letniej dziewczynki)

aaaaa!!!!!!!!!! jest już BOBO POZNAJE ŚWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) u nas jedna z najlepszych pozycji, zamawiam:-)
http://merlin.pl/Bobo-poznaje-swiat...1245029.html?gclid=COuwz8GU6LgCFY1Q3godfSIAeA
http://ryms.pl/ksiazka_szczegoly/1486/bobo-poznaje-swiat.html

i dla tych co polubili 'Różnimisie': http://ryms.pl/ksiazka_szczegoly/1587/robimisie.html

wygląda na ciekawą seria 'Julek i Julka' ale myślę, że dla Emi gdzieś tak za rok (przy dobrych wiatrach;-))

Ostatnia edycja:
Martadelko ja kiedyś pisałam o tej książce podoba mi się baaaardzo :-)
ale dla Matiego stanowczo za wcześnie, my mamy szał na kicie kocie aktualnie w basenie i gotuje najlepsze, a emela nadal nie chce czytać :-(
teraz to nawet mamoki i ulica czereśniowa poszły w kąt

kati o to przegapiłam chyba;-) no ja się zakochałam! tylko u nas też za wcześnie; Emela nie mamy
tak Kicia Kocia:tak: króluje teraz Kicia Kocia zostaje policjantką:-D i seria z Kubusiem Puchatkiem (jest teraz do kupienia w Pepco razem z płytą), mamy 2 książeczki, tekst oczywiście skracam, bo trochę za długi
dzisiaj idziemy do biblioteki to może coś ciekawego upoluję:-)

Lato Stiny robi furorę, u nas też w pierwszej trójce! Poza tym Marysia wreszcie pokochała Elmera i chce go czytać w kółko. A że mamy tylko jednego to już wiem, że kupię wielką księgę przygód. Marysia bardzo tez lubi Cynamon i Trusia, Jabłonkę Eli i Opowieści o Przyjaźni Kubusia Puchatka. Fajnie, że wreszcie mozna poczytać dłuższe teksty:)
Choć ja teraz się cofam i z Szymusiem oglądamy zwięrzątka na wsi i inne takie...

Martadelka te książki są cudne, ale zdecydowanie nie na teraz. Tekst taki, że chyba dopiero dla nastolatków, a dla pełnego zrozumienia to może dla nas:) Ale ilustracje piękne!

reklama
ostatnia ksiąka to
Billy i gwizdek - Ryms - kwartalnik o książkach dla dzieci i młodzieży:tak:

Lato Stiny jest w tej drugiej bibliotece co chodzimy, to następnym razem wypożyczę:tak:

ja w przyszłym tygodniu odbieram
Bobo poznaje świat i Jabłonkę Eli:tak:

i marzy mi się książka, o której już tu pisałyśmy 'Mysi domek. Sam i Julia'; do pooglądania na ten moment oczywiście, może za miesiąc się skuszę:sorry:;-)

Ostatnia edycja:
Do góry