Aestima u nas wieczorne czytanie trwa ostatnio godzinę więc jak potem już leży sama w łóżeczku to wie, że złamie mnie jedynie "mamusiu proooosze! Muszę kupkę". I tak co wieczór
wczorajsza wizyta w bibliotece:
Kocham cię! - Książki dla dzieci - Dla dzieci - Książki - matras.pl - u Emi raczej średnie zainteresowanie
Dobranoc, Mały Misiu - Richard Edwards, Susan Winter - Merlin.pl - nie zdążyłyśmy wczoraj przeczytać
Martynka i osiołek Wesołek - Gilbert Delahaye - Merlin.pl - Emi polubiła Martynkę więc musiałam wziąć;-)
Tupcio Chrupcio kaprysi - Opracowanie zbiorowe za | Książki empik.com - podobnie jak z Martynką, Tupcio jest uwielbiany
Leśna szkoła Puchatka Książki, Johnny Zeuthen - Kubuś Puchatek - Księgarnia internetowa BookMaster.pl - raczej sceptycznie jestem nastawiona do disney'owskich książek a tu bardzo miłe rozczarowanie - książka bardziej do oglądania i jakby to napisać - nauki w sensie poznawczym (patetycznie to zabrzmiało) niż do czytania na dobranoc, ale polecam!
posiedziałyśmy chwilę w bibliotece, Emi układała jeszcze puzzle, kolorowała, ale było suuuper, kocham te nasze wypady, zaliczamy 2 biblioteki co najmniej 2 razy w miesiącu i Emi zawsze się cieszy jak mamy iść:-)
Ostatnia edycja: