moja Emi nie przepada za Babo (więc Lalo Binty nie mamy), a Yeti trochę inny, kreska podobna, ale nie tak wyrażna, no i więcej tekstu, i ten Yeti taki sympatyczny:-) Emi np biega po domu i woła: 'do ziobacienia jeti, Mika odwiedzi jutlo' no udało Ci się z Precelką
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Moja paczka wyruszyła właśnie w podróż do Paczkomatu InPost - JEEEEEEEE JUPIIIIII :-):-):-)
Maja z kolei nie znosi, wręcz nienawidzi Bobo (koszatki), już dawno ją schowałam bo by w strzępach byłą, spróbuję za jakiś czas ale marnie to widzę... chyba ta szarość i format Jej nie pasują (mi się przez to też tak średnio podoba chociaż treśc sama w sobie bardzo)
Maja z kolei nie znosi, wręcz nienawidzi Bobo (koszatki), już dawno ją schowałam bo by w strzępach byłą, spróbuję za jakiś czas ale marnie to widzę... chyba ta szarość i format Jej nie pasują (mi się przez to też tak średnio podoba chociaż treśc sama w sobie bardzo)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
dzisiaj :-):-)
kasiawilde
Fanka BB :)
Madzioolka i jak tam? Maja pokochała króliczka i jego przyjaciela?
ja to czekam na pn jak na dzień dziecka kiedyś
ja to czekam na pn jak na dzień dziecka kiedyś
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
KAsiawilde właśnie miałam Ci pisać - DZIĘKI KOBIETO RAZ JESZCZE !!!!!!! Mały króliczek zawładną Mają :-):-):-) nic innego się już nie liczy
kasiawilde
hahaha, po tygodniu notorycznego czytania będziesz na mnie psy wieszać cieszę się, że się podoba!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja wczoraj odebrałam swoją paczkę z paczkomatu i dziś rozpakowałam - zakupy w większości udane, myślę, że prezentów mam na wiele okazji.
kasiawilde
forever Twoje recenzje powinny być zdecydowanie bardziej rozbudowane
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
moje ? Liczą się odczucia Czytającej ;-) Zresztą klasykę zamówiłam. Rozczarowała mnie kolorystyka "Maryna gotuj pierogi" z Tataraku - zbyt burawa - a kupiłam przez sentyment.