reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

nie wytrzymałam i nasze oszczędnosci upłynniłam w Arosie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
na szczęście moja mama zamawia odemnie połowę a brat i teściowa też po jednej ufffff
moje zamówienie:
Jest tam kto?,
Gdzie idziemy?,
Wiosna na ulicy Czereśniowej,
Elmer,
Poznajemy 200 zwierząt. Książka z naklejkami,
Co się dzieje pod ziemią? Na wsi,
Co się dzieje pod ziemią? W mieście,
Mamo, tato! Gotuj z dzieckiem. 105 najlepszych przepisów,
Mam oko na liczby, EAN: 9788360850879,
Mam oko na litery, EAN: 9788360850831,
Co każdy przedszkolak umieć powinien...,
Co każdy przedszkolak wiedzieć powinien...,
Co każdy przedszkolak odczuwać może,
Zielnik. Drzewa i krzewy liściaste,

reklama
kati niezłe zamówienie

kasiu
u nas różne ksiazeczki na topie, zmienia sie to ciagle, ale ciagle wiodą prym 1001 drobiazgów, wiecznie ogladane, chwilami mam dosyc

Madzioolka, forever ja w najblizszym czasie tez bym sie nie zdecydowała na to malowanie rękoma, ale chyba bardziej z uwagi na siebie :baffled:

a u nas nadal jakos brak dłuższego czytania, dlatego wszystko co z dłuzszym tekstem chwilowo odpada albo słuzy tylko do przegladana, szybkiego przegladania...

martadelko Bobo i ulice Czereśniową już mamy, ale i tak dzięki!

mamoM ja teraz chcę zamówić właśnie takie bardziej do czytania niż oglądania, więc drobiazgi itp odpadają, u nas ulica czereśniowa bez szału...

kati świetne zamówienie! zazdroszczę!!

Madzioolka jak tam u Ciebie? zamówiłaś coś w końcu?

ja dalej nie mogę się zdecydować :wściekła/y:

ja też właśnie złożyłam zamówienie chociaż w szafie sterta książek na zaś:zawstydzona/y:
Elmer
Kicia Kocia na placu zabaw
Kicia Kocia jest chora
Jak każdy przedszkolak bawi się i uczy...Co każdy przedszkolak wiedzieć powinien...
Co każdy przedszkolak odczuwać może te dla Miesia i moich przedszkolaków
Zabawy malucha zeszyt 3
kolorowanki w sporych ilościach i

Jak wychować szczęśliwe dzieci

czy w paczkomacie można płacić przy odbiorze? bo w zamówieniu mam taką opcję i w sumie nie chciałam jej, ale tak mam:
Sposób dostawy: Paczkomaty InPost - płatne przy odbiorze
Sposób płatności: Płatne przy odbiorze

ja na razie nie kupuję książek, chyba, że małe, broszurowe a tak to będę okupować biblioteki

kati
wow!!! zaszalałaś! fajnie, że nie wszystko z Waszego portfela:tak::-) proszę o recenzje Matiego oczywiście hihi
kasiu ok, widzisz, mi się już myli, która jakie ma książeczki... U nas nie ma zaśnięcia bez Yeti! i to po kilka razy, uwielbiam ją!!!
Aestima to już Wasz kolejny Elmer, co nie?

Aestima - chyba taki numer nie przejdzie niestety :-(, Aros ma ogólnie problemy jakies organizacyjne - zamawiam, chca nr telefonu podałam stacjonarny, maila dostałam, że komórkę chcą - ale tego nie zaznaczyli.

Aestima trochę sobie nie wyobrażam takiej opcji ;-)

forever ojjj aros jest strasznie źle zorganizowany, brak logicznej wyszukiwarki, brak jakiś promocji, pakietów, darmowa wysyłka dopiero od 500zl, brak jakiegoś działu 'bestsellery' czy top 100... mają potencjał, świetne ceny i ogromny asortyment, tylko chyba brak ludzi, żeby się za to porządnie wzięli :-D ironia powinna do nich uderzyć!

martadelko ehhh z głowy mi Yeti teraz przez Was nie wychodzi! dobry plan z okupowaniem bibliotek... pólka Kubiego jest lepiej wyposażona niż dział najmłodszych w naszej bibliotece dziecięcej :wściekła/y:

kobitki a możecie polecić jakąś książkę kucharską dla dzieci? moja siostrzenica konczy 8 lat niedługo i uwielbia wszelkie kulinarne przygody!

forever ojjj aros jest strasznie źle zorganizowany, brak logicznej wyszukiwarki, brak jakiś promocji, pakietów, darmowa wysyłka dopiero od 500zl, brak jakiegoś działu 'bestsellery' czy top 100... mają potencjał, świetne ceny i ogromny asortyment, tylko chyba brak ludzi, żeby się za to porządnie wzięli :-D ironia powinna do nich uderzyć
W rzeczy samej. :tak:
Książka kucharska dla dzieci - widziałam coś fajnego przed świętami w Duce ale ostatnio już nie :-( A i czy Któraś nie zamawiała coś takowego z arosa ostatnio - czy nie Kati83?

reklama
Do góry