reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
Kasia ciężko mi powiedzieć - nie znam żadnej 8-latki :p a tak na serio to czemu nie? książka wydana bardzo fajnie, nawet jak z czytaniem jeszcze nie radzi sobie perfekcyjnie to są obrazki które pokazują wykonanie każdej potrawy krok po kroku.

Zrobiłam w końcu zamówienie na arosie, ale BARDZO skromniutkie :p
- Mały króliczek i jego najlepszy przyjaciel
- Wiosna na ulicy Czereśniowej (mamy juz zimę, bedę iść porami roku :))
- Gdy idę spać (z serii "to co najbardziej lubię")

Chciałam jeszcz "to co każdy przedszkolak umie" ale termin realizacji miał jeden dzień roboczy a wszystkie powyższ "wysyłka już dziś" i tym sposobem książeczki będę miała już na weekend :)

forever mamoM tu powinien być zdecydowany zakaz wpisów o promocjach!!

Madzioolka rzeczywiście skromnie, ale ciekawie :) mam nadzieję, że 'mały króliczek...' będzie fajny, ja się wreszcie nie zdecydowałam... coś trzeba było skreślić ;-)

a ja popłynęłam totalnie na arosie... nawet się nie będę przyznawać, na szczęście budżetu domowego nie ruszyłam: pare rzeczy na allegro poszło, babcia dorzuciła trochę, no i mojemu mężowi psiak wyskoczył pod samochód, cały zderzak do wymiany... znaleźli za 300zl, a ja za 125 z przesyłką :-D więc powiedział, żebym zaszalała :-)
z ciekawszych to zdecydowałam się na jednego Alberta, no i Yeti (Twoja wina martadelko!), a kilka na zaś mocnoooooo, bo kiedyś trafiłam na jakimś blogu na Myszkę Precelkę:
myszka precelka - wyniki wyszukiwania, wyników 3 - Merlin.pl
no i na arosie mi wyskoczyły po 3,5zl :szok: więc zamówiłam... chciałam Wam napisać, ale po złożeniu zamówienia już były niedostępne :-( nie wiem jak to możliwe, bo niby jeszcze kilka sztuk było :confused:
w każdym razie paczka dotrze pewnie dopiero w pn i wtedy się będę rozpisywać!

Madzioolka podpisuję się pod słowami kasi:tak:
kasiu heh czyli jednak Yeti:-p:-) nie będziesz żałować!!! i jak to za 3,50zł??? (precelka):szok:

reklama
heh mam nadzieję, chociaż małż mi na Yeti psioczył (on nie lubi Babo i jego rodzinki :-D)... a z tym precelkiem to nie wiem jak to możliwe, kiedyś kosztował u nich 12 coś, a teraz szukałam czegoś innego i mi tak wyskoczyło (chyba system i nawalił, a ja skorzystałam ;-))

Do góry