olka11135
Fanka BB :)
Nie Stary przeleje im na kartę po 20 tysi i chyba można też mieć wtedy z głowy?
Niestety Stary nie ma firmy budowalnej xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie Stary przeleje im na kartę po 20 tysi i chyba można też mieć wtedy z głowy?
Niestety Stary nie ma firmy budowalnej xD
A może jemu zostało coś z komunii i by się podzielił?
jak chcesz to podam Ci więcej kodów dorobisz sobie.Czemu jesteś niesympatyczna ? Ja np. Mam na koncie 50 tysięcy.
W simsach i to na kodach
Ja wiem że łatwo nie bedzieNo cóż, mają racje pisząc, że łatwo nie będzie. A jeśli masz inne wyobrażenie, to niebawem rzeczywistość Cię oświeci
Ja nie mam starego, wyszedł po mleko .Niestety Stary nie ma firmy budowalnej xD
Ja z komunii to może z tysiaka uzbierałam xD więc nie wiem skąd takie majątki. Teraz się jakoś wjęcej daje? Jak na wesele?Ha ha Stary też bez komunii
teraz to quady, a nie jakieś śmieszne banknotyJa z komunii to może z tysiaka uzbierałam xD więc nie wiem skąd takie majątki. Teraz się jakoś wjęcej daje? Jak na wesele?
Za moich czasów wszyscy dostawali rowery swój używam do dzisiaj.teraz to quady, a nie jakieś śmieszne banknoty
Oliwka bardzo mądrze, że powiedziałaś o ciąży rodzicom. Bez względu na wszystko oni będą dla Ciebie wsparciem w tych trudnych chwilach.No co wy chcecie ode mnie . Mam 17 lat , może i nie pomyślałam o tym .
Ale da się wszystkiego nauczyć poradzę sobie z tym . Każda matka od tego zaczynała kiedyś czy tam ojciec.