reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja dosłownie na sekundkę …

Czy komuś jeszcze został popcorn i był by skory się podzielić … 🤤

Brazylijski taśmociąg przy tym to pikuś …

A nie lubie tak o pustym pysku … 🙃
Ja już 3 porcje kończę i idę robić następna😂 podzielę sie

reklama
Tak wspieramy. Błagam Coe nie porównuj nastolatki w ciąży z gwałtu do zrobienia sobie bobaska przez niedojrzała nastolatkę.
To jest już przegięcie mocne.
Niestety zamiast udowodnić, ze faktycznie jestem dojrzała i odpowiedzialna osoba, pokazałaś się raczej jako głupiutka nastolatka, która chciała bobaska to ma bobaska”.
Mało wiesz o świecie, tak jak i mało wiesz o sytuacji, w której się znalazłaś.
Chciałaś porad i wsparcia to trzeba było pisać jak dojrzała nastolatka, nawet taka która popełniła błąd bo myślałam, ze „bobasek” to tylko wózeczek o zabaweczki, ale zdaje sobie z tego sprawę.
Ty nie robisz nic innego jak urządzasz sobie pyskówki w stylu, nie komentujcie, dam se radę bo mam kieszonkowe i tata ma firmę, a chłop pójdzie tyrać jak tylko skończy 18.
Nie ma konstruktywnej rzeczowej rozmowy.
Wybacz ale prawda jest taka, ze to Twoi rodzice wychowają to dziecko jal soe nie ogarniesz.
Szkoda czasu na tłumaczenie rzeczy komuś, kto wszystkie rozumu pozjadał.
jak nie będzie miała 18 lat do porodu to i tka prawnym opiekunem zostaną rodzice .. se chciała to se zrobiła. 🤷‍♀️ starała się kilka miesięcy wiec instynkt poczuła mając 16 lat.
Nie sztuka jest urodzić dziecko, sztuka jest to dziecko wychować i zapewnić bezpieczeństwo. Jeśli to nie troll to proponuje zrobić wszystko, żeby rodzice skończyli szkole jakimś cudem OBOJE i myśleli o tym ze dziekco wychowuje sie ponoć 18 lat,zazwyczaj dłużej i trzeba je utrzymać przez ten czas. Życie to nie bajka i nie można patrzeć na partnera bo dzisiaj jest a jutro go nie będzie. Myśl o tym @oliwkaa14352 żebyś była samodzielna bo różnie w życiu bywa.

No właśnie ja mam straszną ochotę na popcorn, nawet kupił mi mąż paczkę serowego do mikrofali, ale nie mamy mikrofali i nasze sąsiadki też nie 😂 próbowałam zrobić go w garnku, ale taki średni wyszedł.

Żądam popcorny serowego natychmiast! I żeby ktoś mi przywiózł z kina nachosy z sosem serowym. Ser prawem, nie towarem!

Strasznie intryguje mnie zakup popcornu do mikrofalii bez posiadania mikrofali. Czy brak mikrofali w domu był dla Was zaskoczeniem? 😂

Powiedziałam im wczoraj już o tym i jestem w szpitalu . Ale mimo tego dziewczyny nadal cisną o tym że sobie nie poradzę. Albo co jak mi chlop ucieknie i każdy się odwroci . Czy wy naprawdę 😔
No cóż, mają racje pisząc, że łatwo nie będzie. A jeśli masz inne wyobrażenie, to niebawem rzeczywistość Cię oświeci :)

reklama
Strasznie intryguje mnie zakup popcornu do mikrofalii bez posiadania mikrofali. Czy brak mikrofali w domu był dla Was zaskoczeniem? 😂
Myślałam, że se poradzimy jakoś, może rodzice by nam dali mikrofalę xD

A na serio to liczyłam, że któraś z sąsiadek będzie miała i najpierw kupiliśmy, a potem zapytaliśmy 😂 zjem sobie jak pojadę do rodziny na święta.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry