Lady Loka
Fanka BB :)
Ale jak to? Nikt mnie nie będzie trzymał za rękę? Na nikogo nie zrzucę odpowiedzialności jak coś się posypie? Nie psuj...Ale wy mozecie iść same do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak to? Nikt mnie nie będzie trzymał za rękę? Na nikogo nie zrzucę odpowiedzialności jak coś się posypie? Nie psuj...Ale wy mozecie iść same do lekarza
Odpowiadam bo wy durnoty piszecie a nie prosiłam was o to nawetTo przestań odpowiadać i zajmij się swoją sytuacja życiową.
Chłop Cię może potrzymać za rękęAle jak to? Nikt mnie nie będzie trzymał za rękę? Na nikogo nie zrzucę odpowiedzialności jak coś się posypie? Nie psuj...
Ale TY nie wiesz co będzie za rok, za dwa lata czy trzy. Nie wiesz czy będziesz mogła iść do pracy jak dziecko skończy dwa latka. Co wtedy jak chłopak Cię zostawi bo przerośnie go zmienianie pieluch, nieprzespane noce? Co wtedy? Zostaniesz sama z dzieckiem w mroczniejszą stroną samotnego macierzyństwa.Kto powiedział zd jie będę pracowała. Czemu ty człowieku tak zaczepiasz . Napsialam Ci wyraźnie że mam teraz kasę to będę dawała w to dziecko. Chłopak skończy szkole to będzie pracował u tsty o będziemy mieli kasę. Skończę szkole, posiedze jeszcze te dwa lata w domu i jak dziecko będzie na tyle duże by iść do łóżka czy tam przedszkola to pójdzie a ja pójdę do pracy . I będziemy w dwójkę pracować. Zazbiera sje hajs i potem się wyprowadzimy po jakimś czasie.
Niktn nie powiedział o tym że będę w domu siedziała na dupie a ty już
Tamta powiedziala w 14 a do mnie się sapiecie ze ja w 5 dopiero powddzialam xdAle wy mozecie iść same do lekarza
On pracuje, bo nie mamy kasy z komunii, za to mamy hipotekę na mieszkanieChłop Cię może potrzymać za rękę
Nie chce psuć ale mnie się nóż w kieszeni otwiera jak czytam takie posty niby dojrzałych dziewczyn. Tutaj nie ma mowy o dojrzałość.
Ale tamta jest dorosła, i nie powiedziała z zupełnie innych powodówTamta powiedziala w 14 a do mnie się sapiecie ze ja w 5 dopiero powddzialam xd
Odpowiadam bo wy durnoty piszecie a nie prosiłam was o to nawet
Ta tłumaczenie sjeAle tamta jest dorosła, i nie powiedziała z zupełnie innych powodów
Nie dalej jak wczoraj kazałaś mi nie oceniać i zbesztalas że mówię o odpowiedzialności a teraz sama się nabijasz?Ja jestem w 17 tc i nadal boję się powiedzieć mamie