reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krwawienie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jesuuu.
Dawno nie było tu tak wykwintnego trollingu😂
Nie pamiętam takiej uczty tutaj.
Jesttem gotowa na bycie mamą bo mam pieniądze z komunii😂😂😂😂 osikam się
Czy ktoś napisał że z komunii tylko ? Napisałam że mam z oraktyk , że na walscjscj zarabiałam i jeszcze gdzieś indziej , i kieszonkowe. To się nauzbieralo . W czym problem ?
Ma tato firmę to daje Jezu xx

reklama
Czy mogłabyś odpowiedzieć mi na pytanie takie. Jesteś w ciąży mówisz rodzicom jednym i drugim a oni nie chcą Ci pomoc ? Albo powiedzieliby Ci, ze pomogą Ci do czasu twoich 18 urodzin a potem radź sobie sama a chłopak idzie w sina dał? Masz plan na taka sytuacje ?
Przyznam że z tym nie do końca przemyślałam, poprosiłabym dziadków by pomogli a ja bym poszła do jakiejś roboty.

Czy ktoś napisał że z komunii tylko ? Napisałam że mam z oraktyk , że na walscjscj zarabiałam i jeszcze gdzieś indziej , i kieszonkowe. To się nauzbieralo . W czym problem ?
Ma tato firmę to daje Jezu xx
Tato daje, więc zachodze w ciążę i nie będę musiała pracować, tak? Bo tato daje i mam 20 tysi na koncie i z tego będę się utrzymywała. Ale najważniejsze, że tato ma firmę i daje.
Ty to jesteś bystra jednak. Po co masz po szkole pracować, skoro zrobiłaś sobie bombelka.

Przyznam że z tym nie do końca przemyślałam, poprosiłabym dziadków by pomogli a ja bym poszła do jakiejś roboty.

A gdyby nikt nie pomógł? I gdyby do kompletu okazało się, że jednak witaminy były średnio dobrane i dziecko urodzi się z rozszczepem kręgosłupa? Był jakiś plan wtedy? Czy plan był ograniczony do przeczytania w necie ile kosztuje wózek i ustalenia, że akurat tyle zostało z komunii? 😂

I oni również mogliby odmówić🤷‍♀️
Wiec nie pisz, ze se poradzisz bo nie wzięłaś pod uwagę innych scenariuszy, niż to ze wszyscy Ci dookoła pomogą.

A Ty wiesz, że ja zachodząc w ciążę nie liczyłam na pomoc rodziców, rodziców partnera i dziadków? Bo dziecko to mój obowiązek utrzymania i zapewnienia warunków a nie dziadków?

Tato daje, więc zachodze w ciążę i nie będę musiała pracować, tak? Bo tato daje i mam 20 tysi na koncie i z tego będę się utrzymywała. Ale najważniejsze, że tato ma firmę i daje.
Ty to jesteś bystra jednak. Po co masz po szkole pracować, skoro zrobiłaś sobie bombelka.
Kto powiedział zd jie będę pracowała. Czemu ty człowieku tak zaczepiasz . Napsialam Ci wyraźnie że mam teraz kasę to będę dawała w to dziecko. Chłopak skończy szkole to będzie pracował u tsty o będziemy mieli kasę. Skończę szkole, posiedze jeszcze te dwa lata w domu i jak dziecko będzie na tyle duże by iść do łóżka czy tam przedszkola to pójdzie a ja pójdę do pracy . I będziemy w dwójkę pracować. Zazbiera sje hajs i potem się wyprowadzimy po jakimś czasie.

Niktn nie powiedział o tym że będę w domu siedziała na dupie a ty już

reklama
A gdyby nikt nie pomógł? I gdyby do kompletu okazało się, że jednak witaminy były średnio dobrane i dziecko urodzi się z rozszczepem kręgosłupa? Był jakiś plan wtedy? Czy plan był ograniczony do przeczytania w necie ile kosztuje wózek i ustalenia, że akurat tyle zostało z komunii? 😂
Napisałam że kasy mam więcej. Nie mam tylko z komuni . Na wakacjach se zarobiłam, na praktykach i jeszcze se dorabiałam gdzie indziej to mam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry