NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Umówienie się = czekanie do lekarza minimum kilka dni ;/Mama powiedziała że na jutro umówi mnie gdzie tylko się da
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Umówienie się = czekanie do lekarza minimum kilka dni ;/Mama powiedziała że na jutro umówi mnie gdzie tylko się da
widzisz! Nie taki diabeł straszny. Cieszę się i życzę powodzenia.Mama powiedziała że na jutro mnie omówi do ginekologa i pojedziemy porobić badania
Powiedziała że jutro zapisuje mnie do ginekologa .myśle, ze musi to przetrawić. Jesteś już krok dalej, bo mama wie. Jak ochłonie porozmawiaj z nią, ze plamisz i trzeba to sprawdzić.
Daj znać jutro jak sytuacja.
przez znany lekarz, wizytę można mieć z dnia na dzieńUmówienie się = czekanie do lekarza minimum kilka dni ;/
Nie rozumiem tego komentarza.To masz 17 lat i starasz się o dziecko, jesteś fryzjerka czy boisz się powiedzieć rodzicom o ciąży ? co w końcu? Dla mnie mocno to naciągane dla mnie to ktoś się nudzi
Masz plamienia od kilku dni. Czemu nie pojedziecie teraz do szpitala?Mama powiedziała że na jutro mnie omówi do ginekologa i pojedziemy porobić badania
Dziękuję, bałam się reakcji bo czasem przeginająwidzisz! Nie taki diabeł straszny. Cieszę się i życzę powodzenia.
w takiej sytuacji najlepiej od razu udać się na izbę przyjęć ginekologiczną. Wytłumacz mamie,ze niepokoisz się o swój stan zdrowia i z krwawieniem w ciąży przyjmą Cię na pewno.Mama powiedziała że na jutro mnie omówi do ginekologa i pojedziemy porobić badania
Dobrze porozmawiamw takiej sytuacji najlepiej od razu udać się na izbę przyjęć ginekologiczną. Wytłumacz mamie,ze niepokoisz się o swój stan zdrowia i z krwawieniem w ciąży przyjmą Cię na pewno.