reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
u mnie ponad godzine...wrrrrr....juz cierpliwosc trace powoli ...bo robi wszystko byle nie jesc.ale teraz to mu wciskam do skutku bo je tylko 4 razy dziennie i to malutko.ale nocki dalej mimo wszystko przesypia:)

no i u mnie tak samo.nawet jak go karmie i dziadek wejdzie to tak sie wygina zeby zobaczyc kto przyszedl ze nici z jedzenia:)))

Tyle co Andrzeja wywaliłam z pokoju z tego powodu:tak: Ale nie pomogło. Młoda cycnie dwa razy, potem odwraca się do mnie, marszczy czoło i gada mi chyba o globalnym ociepleniu - takie poważne "aglllziiiyyyttt!!!!"- potem się walnie po głowie ze dwa razy, znowu cycnie i jeszcze mi coś powie i tak w kółko. Chyba sobie ubiorę pampka, bo posikać się można ;P

Tyle co Andrzeja wywaliłam z pokoju z tego powodu:tak: Ale nie pomogło. Młoda cycnie dwa razy, potem odwraca się do mnie, marszczy czoło i gada mi chyba o globalnym ociepleniu - takie poważne "aglllziiiyyyttt!!!!"- potem się walnie po głowie ze dwa razy, znowu cycnie i jeszcze mi coś powie i tak w kółko. Chyba sobie ubiorę pampka, bo posikać się można ;P
no to jakbys o moim mowila.chyba nasze dzieci pazdziochowe sa bardzo podobne.a posiakac to sie mozna ale u mnie z nerwow juz czasami:-(chociaz rzeczywiscie to czasami smiesznie wyglada

U nas w nocy pobudka na jedzonko tak ze 3 razy:baffled:

U nas przeważnie raz, ale jak go wczoraj taciepochawaliłam przez telefon- to jak na złość wstał 2 razy, ale herbatka go trochę oszukałam. Nie ma jedzenia nad ranem i basta :)

A co do postepów- od jakiegos tygodnia adi kapie się na siedząco :) Chwilowo z braku wanny cieszymy się brodzikiem prysznicowym, więc chcąc nie chcąc dalej używamy wanienki (chociaz jak się dziecko wyprostuje- to juz dawno za mała :sorry2:). Wsadzam go do wanny- on siada- raczkami łapie brzegi i się myjemy :-D
bardo ciekawe sa WSZYSTKIE pojemniczki od żeli prysznicowych, szamponów itp... I jakie usmiechy :-)

jakbym mikesza widziała, do tego nogą macha i gilgocze mnie po brzuchu z boku:-D:-Dnajlepsze jest to gadanie teraz i te powazne miny,jakby temat chciał jakiś rozkręcić:-D

reklama
U nas czasem przy jedzeniu Bartuś po głowie się głaszcze:-D
Jakbu niedopieszczony był:sorry2:
A dla mojego Maksa najlepsza zabawka to jego uszy. Chyba ma to po mamusi bo ja też tak miałam i niestety zostało mi do tej pory jak chce mi sie spać to sie z ucho tzrymam. Kurcze dopiero jak to napisałam to doszło do mnie że jakaś chyba dziwna jestem:sorry2:
U nas od wczoraj poszła w ruch spacerówka. Ale mały był zadowolony ze tak cały świat w koło mógł oglądac:-)

Do góry