reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Gratki dla Hanulki,dzielna dziołcha:-)

a ja nagrałam się Mikeszowi wczoraj na jego zabawkę MAMA,TATA,BABA i ten dziś gada TATA:wściekła/y:A miało być MAMA:wściekła/y::wściekła/y::szok:;-)a tak to gada pupapuapupa,ałałałała i siasiasia, albo wogóle nic nie mówi tylko rusza tak smiesznie ustami jakby kogoś naśladował:happy:
MOZE W PRZYSZLOSCI BEDZIE DRUGI SYNUS :tak:
Mądry maluszek, trzebabyło nagrać mu tylko MAMA:rofl2::-D

A my zapisaliśmy się dziś na kurs pływania i zaczynamy od pierwszej soboty kwietnia czyli od 4.04!:-):-)
Już nie mogę się doczekać. Ciekawe czy spodoba mu się basen:confused:
POWODZENIA i TEZ JESTEM CIAKAWA CZY MU SIE SPODOBA ;-)
my chodzimy sami i Marika uwielbia się pluskać, zobacymy jak będzie z instruktorem i innymi maluchami
A gdzie cgodzicie sami Na taki zwykly kryty basen ? my mamy jeden u nas w miescie i nie wiem czy z Oli bysmy tam mogli isc Zadzwonie i zapytam :tak:

GRATKI DLA MARIKI I HANI :tak:

OLIWIA zaczela coraz wiecej gadac I tak fajnie to robi Widac ze chce cos powiedziec :tak:

reklama
Mądry maluszek, trzebabyło nagrać mu tylko MAMA:rofl2::-D

A my zapisaliśmy się dziś na kurs pływania i zaczynamy od pierwszej soboty kwietnia czyli od 4.04!:-):-)
Już nie mogę się doczekać. Ciekawe czy spodoba mu się basen:confused:

ale Wam zazdroszczę tego baseniku:baffled:My musimy jeszcze poczekać,bo M nie może jeszcze na basen,a poza tym Miki jest świerzo po infekcji i ja też:baffled: Ja myślę,że napewno spodoba się Bartusiowi,jak lubi kąpiel,to napewno:rofl2:

a ja nagrałam się Mikeszowi wczoraj na jego zabawkę MAMA,TATA,BABA i ten dziś gada TATA:wściekła/y:A miało być MAMA:wściekła/y::wściekła/y::szok:;-)a tak to gada pupapuapupa,ałałałała i siasiasia, albo wogóle nic nie mówi tylko rusza tak smiesznie ustami jakby kogoś naśladował:happy:
Hihi śmiesznie - nagraj jemu tylko samo mama i zobaczysz.

Sebcio też tak śmiesznie czasem rusza ustami i nic przy tym nie mówi.

powiem M., żeby ją po znajomości wkręcił, ale chyba jako członkowie rodziny pracownika nie możemy :-D

Twój M. pracuje w TV? W jakim charakterze?
Ja strasznei żałuję, że przeprowadziłam się na to zadupie, bo jestem z wykształcenia realizatorem dźwięku, a tu nie dostanę pracy w zawodzie niestety :-(

Natusia - Bartuś na pewno pokocha pływanie!
Marika będzie zachwycona!

a ja ni wiem czy to zaliczyc co odkryłam dziś do postępów czy się załamać:szok:coś wzięło mnie,żeby przymierzyć 2 kombinezony,któr dostał od dziadków i mojje cioci,wcześniej sporadycznie mu zakładałam,bo nie ma takich zim strasznych,a jak mu zakładałam to był cały spocony i wyglądał jakby miał się w nich utopić takie zaduże,niby na 12 miesięcy oba,a tu kurka jeden zrobił się za mały,a drugi jest na styk:szok:Nie sądziłam że on tak szybko będzie rósł:szok:Zmierzyłam go i ma 73cm...tylko dziwi mnie to,że piszą na tych rozmiarach,że niby na 12m:confused:

moli nie przejmuj się ja ostatnio małemu kupiłam butki na których jest 12-18 miesięcy, jakbym nie pojechała z tym co ma na styk, to bym wzieła za małe- nogi po tacie chyba

a ja ni wiem czy to zaliczyc co odkryłam dziś do postępów czy się załamać:szok:coś wzięło mnie,żeby przymierzyć 2 kombinezony,któr dostał od dziadków i mojje cioci,wcześniej sporadycznie mu zakładałam,bo nie ma takich zim strasznych,a jak mu zakładałam to był cały spocony i wyglądał jakby miał się w nich utopić takie zaduże,niby na 12 miesięcy oba,a tu kurka jeden zrobił się za mały,a drugi jest na styk:szok:Nie sądziłam że on tak szybko będzie rósł:szok:Zmierzyłam go i ma 73cm...tylko dziwi mnie to,że piszą na tych rozmiarach,że niby na 12m:confused:
wogole sie nie przejmuj. Mój Maks też ma dużo rzeczy na 12 miesięcy ale też dużo na mniejszy wiek. Te ubranka takie są że na jednych jest rozmiar np. na 68 a na innych 80 a właściwie wielkościowo są takie same. :-)

wogole sie nie przejmuj. Mój Maks też ma dużo rzeczy na 12 miesięcy ale też dużo na mniejszy wiek. Te ubranka takie są że na jednych jest rozmiar np. na 68 a na innych 80 a właściwie wielkościowo są takie same. :-)

no chyba,oszuści jedni,a takie duże się te kombinezonki wydawały:rofl2:

dorotko lepiej niech mówi MAMA,bo 2 dzidek to ma byc dziewczynka,bo ja chcę mieć swoją Oliwcię albo Lenkę:rofl2:

reklama
U nas odwrotnie - odkryłam, że jedna kurtka co to do 3 iesięcy jest dopiero teraz na Tuśkę pasuje:szok:
Patrycja zaczęła reagować na swoje imię. Wołam "Pati!", a ona od razu oczka na mnie. Strasznie to słodkie:-):tak::tak:

Do góry